Header Ads

ADÉU RAFA, GRÀCIES PER TOTLa vida colpeja constantment i provoca dolor quan hi ha pèrdues tant importants com la que em comunicaven ahir al vespre. 

Ha mort l’amic Rafa González. Amic (en primer lloc perquè són molts anys i moltes les vivències que em quedo per a mi) i periodista perquè vaig tenir la sort de compartir amb ell onze anys de trajectòria professional, set a la ràdio, a Onda Rambla, i quatre a la televisió, a Més TV. 

Ens varem conèixer el 1995. Jo venia de la COPE i entrava a treballar a Onda Rambla. Ell hi feia la secció d’esports, la seva especialitat, centrada en el seu sempre estimat Nàstic de Tarragona. 

Varem treballar molt junts presentant programes magazine i altres d’entreteniment. I, el que és més important, varem compartir hores i hores de conversa, desenes de cerveses, sopars de complicitat i mil rialles sempre amb amor i estima. 

Més tard, a la televisió de Tarragona, vam tornar a coincidir. Jo era el Cap de Programes i ell el Cap d’Esports. Quatre anys inoblidables com recorden tot just ara els companys periodistes a tots els seus murs del Facebook, als seus Twitters i als seus blocs. Tots els diaris de la ciutat de Tarragona, també els de Reus i altres poblacions, han anunciat la seva mort i en destaquen la seva àmplia carrera periodística.


Amic Rafa, moltes gràcies per les estones compartides i pels anys gaudits al teu costat. Ens veiem quan toqui, descansa amic meu. T’estimo molt. 


A la foto que acompanya aquest post, feta el 1997 i que m’ha cedit una altra molt bona amiga i companya de feina en aquella època, la Sònia Olivé, hi sortim els següents:


Drets al darrera i començant per l’esquerra: Oscar Ramírez (jo), Pitu Tarrasa i Benigne Rios.

Asseguts i començant per l’esquerra: Jordi Benavent, Rafa González, Santi Montesinos i Eduard Vicente. 


Hi falten la Maribel Alvaro i la pròpia Sònia que m’ha enviat la foto.  

1 comentari

Oscar Ramírez ha dit...

Esteu deixant un munt de comentaris de record per al Rafa però no puc respondre'ls. Si us plau, deixeu-los al TotTarragona, a l'editorial del Pitu o a l'article que he signat allí. Moltes gràcies.

Amb la tecnologia de Blogger.