20 de setembre 2007

Per Nadal ens ofereixen cava i torrons, abans de començar el nou curs escolar ens col·loquen a casa centenars de fascicles i durant l'estiu ens venen sol, platja i motos. El sol i platja ho posen els patronats de turisme i les motos el Conseller Joan Saura. Mai entendre com ha arribat a ser conseller i per tant no em demanem que entengui les declaracions que fa constantment on la seva principal virtut és posar la pota i quedar en ridícul. Les ultimes, com cada estiu, han estat tot parlant de la onada de robatoris que s'ha patit aquestes ultimes setmanes, darrers dies. La historia s'ha repetit. Els lladres han entrat a cases de municipis de la costa com ara Cambrils tot amenaçant i torturant els seus propietaris, els veïns de la zona han recordat que tenen por i han exigit solucions i el Conseller Saura "L'Il·luminat" diu a la premsa que es tracta de casos aïllats i que no cal tenir sensació de por. A més, ja amb les cames dins la galleda, afegeix que en moltes ocasions es crea un alarmisme social que no proporcional als fets. Molt bé, Conseller!. És la resposta que volíem escoltar tots els catalans. Si senyor!. Mig país acollonit i vostè els acaba de crispar i els acusa d'alarmistes. Enlloc de cercar solucions incrementant la presencia policial que ajuda a dissuadir els lladres, vostè llença el missatge als qui roben tot dient: seguiu fent que no passa res. Enlloc de posar-se al costat dels ciutadans s'hi posa de cul. Ja he dit abans que no m'estranya gens tot el que ha dit però només espero que s'acabi aquesta legislatura, si són capaços d'acabar-la, i que els qui el van votar a vostè, el botin d'una vegada.

5 Responses so far.

  1. home, els efectius policials són per encerclar "okupes", "antisistemes" i per cercar els cremafotos del rei. ;-)

  2. jajaja, bona aquesta. Doncs que en destinin uns quants a protegir els barris o que els okupes okupin les cases on ara hi atraquen els lladres. Amb aquest govern que camina amb una sabata i una espardenya no podem anar mai bé a la vida.

  3. Anònim says:

    La qualitat de l'empatia no �s el fort dels pol�tics actuals em sembla... Per qu� els hi costa tant posar-se a la pell de la gent?

  4. Suposo que és perquè per a ells la gent és secundaria. Ja no importa qui mani, si dretes o esquerres, importa unicament el poder i, sobretot, augmentar-se el sou i aprofitar el mandat per incrementar el patrimoni personal. La gent els importa quan arriben les eleccions i quan passen les eleccions torna a començar el cicle: primer els diners i després les persones.

  5. Unknown says:

    Que els ensenyi les estadístiques als de Vilafortuny... La policía ha de defensar els ciutadans, no atacar-los.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -