NOVA ENQUESTA PER PARLAR DE LA SOLIDARITAT

Ho comentava fa un parell de dies en un post i ara converteixo la pregunta en enquesta. El tema té com a únic argument el cas de la desaparició de la nena anglesa Madeleine McCan. Un cop comprovat que el cas es complica per moments i que els seus pares tenen les mateixes possibilitats de ser innocents o culpables, sempre deixant clar que de moment son el primer fins que es demostri el contrari, he decidit preguntar una cosa ben senzilla. Si al final es dona el cas que la nena va morir accidentalment o de forma provocada i que en ambdós casos els pares han amagat la veritat creant un circ mediàtic sense precedents i enganyant mig món, pot canviar el concepte que la gent té de la solidaritat? Creieu que, després d'aquest cas, els éssers humans podrem confiar en alguna causa que considerem justa sense sentir-nos dividits, amb dubtes? Si realment els McCan han fet un frau social, poden haver fet trontollar el concepte que tenim de la solidaritat?. Podeu respondre a la enquesta que trobareu a dalt, a la dreta.

Comentaris

Boira ha dit…
Ja he contestat a l'enquesta que has posat, però no m'he pogut estar de posar un comentari. Realment no crec que canvii el concepte de solidaritat. És veritat que potser desconfiaríem més, però de la manera que està la societat, per aquesta regla de tres, ja faria molt temps que hagués canviat el concepte. Per desgràcia, els McCan no són més que un petit reflex de tot el que ens envolta. Però ells han fet més soroll.
Oscar Ramírez ha dit…
Comparteixo molta part del que dius i sobretot quan dius que els McCan han fet més soroll que els altres, els que tenen menys mitjans al seu abast. Però per culpa de gent com ells que han creat un show indescriptible altres casos de nens desapareguts han passat desapercebuts o, directament, a la historia. Els recursos dels cossos policials son els que son i si es dediquen a un cas no poden anar derivats a l'altra. És cert, com tu bé dius, que el concepte de solidaritat està cada dia més desgastat però causes com aquestes no ajuden gens ni mica. Gràcies per la teva aportació. Molt interessant.
Anònim ha dit…
Al final la culpable va a ser la madre y esto se complica cada dia mas. A la pobre niña la van a encontrar muerta o igual jamas la encuentran. Me sabe muy mal.
Oscar Ramírez ha dit…
Lo que si es cierto es que cada pinta mas mal todo el tema y que se empieza a hablar mas de encontrar el cadaver de la niña en lugar de seguir buscandola. No se como acabara pero no pinta bien.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS