06 de setembre 2007

Desconeixia el tema que us comentaré que no m'ha deixat pas indiferent. L'Ajuntament de Collbató, municipi situat als peus de la muntanya, ha aprovat requalificar 21 hectàrees de sòl agrícola on hi construirà un gran polígon amb més de 140 naus industrials algunes de les quals podrien, fins i tot, dedicar-se a activitats altament contaminants. Els terrenys són al costat mateix del parc natural de Montserrat i la zona d'especial protecció de les aus Roques Blanques-Montserrat-Llobregat de la Xarxa Natura 2000. De moment a Collbató ja han reunit més de 1.200 al·legacions contra aquest projecte, una xifra molt important per un municipi de 3.500 habitants. Per evitar la construcció d'aquest polígon, diverses entitats s'han unit i han posat en marxa una recollida electrònica de signatures. Es demana ajut a totes aquelles persones i col·lectius que s'estimin Montserrat tot signant en aquesta pàgina: http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat/

7 Responses so far.

 1. Anònim says:

  S'està fent una salvatjada a tot el pais ara ens volen tocar Montserrat? Que ni s'ho pensin. Faltaria més. Si fa falta ens lliguem al parc natural o fem una cadena humana o el que faci falta. A la lluita pel nostre territori.

 2. Anònim says:

  Hem de defensar allò que és nostre, els nostres simbols. Aquesta és una demostració més d'aquest trist govern que mana a Catalunya i que lidera una persona que mai ha pujat a Montserrat. Que li facin el polígon davant de la casa del Montilla.

 3. Anònim says:

  Desde Salou mi máximo apoyo a la gente de la montaña de Montserrat. Cada pueblo defiende lo suyo y en este caso el catalán debe defender uno de sus puntales como es la montaña de Montserrat y aquello que lo rodea ya sea místico o espiritual. Ya he firmado el manuscrito a traves de esta web.

 4. Anònim says:

  Si tots els ciutadans catalans i no catalans responsables signessin aquesta obra no es podria fer i se la haurien de mangar amb patates els señors politics.

 5. Aquesta és una causa més de les moltes que hi ha obertes però amb la signifiació que té allò que es vol tocar. Hi ha el cas dels veïns de la Sagrada Familia que també recullen signatures per defensar allò seu i podriem posar altres exemples. En el fons, tots ells evidencien que el govern de catalunya no esta fent les coses ben fetes i que els ajuntaments es passen pel forro la opinió dels ciutadans que els han triat.

 6. Anònim says:

  Al Penedès també mantenim una lluita social oberta contra el LOGIS PENEDÈS, el port sec més gran de mercaderies de Catalunya (186 ha) que volen instalar a la plana baixpenedesenca. NO AL CIM!

  Per més info: http://www.NOFEMELCIM.org

 7. Desconeixia aquesta lluita de la qual ara me'n informo més. Gràcies per aportar la informació.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -