LA PERLA DE L'ALGUER CAPTIVA A LA PLAÇA DEL REI

Santa Tecla sempre ens porta sorpreses i quasi sempre les descobrim a escenaris que per al consistori són secundaris o, de segona, cas de la Plaça del Rei. Els qui estimem la bona música passem de les actuacions que es fan a la Plaça de la Font, preparades per les grans masses, i caminem tranquil·lament fins aquest racó tan màgic que acull restaurants de bona qualitat, la Torre de l'Arquebisbe o la seu Museu Arqueològic. Ahir a la Plaça del Rei hi va arribar la perla de l'Alguer. Ahir, la sensualitat de la veu de la Franca Masu ens va captivar a tots i els sons creats pels seus músics ens van portar, en algun moment, al paradís. La veu de la Franca és tan dolça com ella mateixa, en persona. Abans de l'actuació, que va començar molt tard i miraculosament per la pluja, el meu amic Anton (autor de la foto), la meva dona i un servidor vam estar una estona parlant amb ella. Quan va acabar el concert ens vam retrobar de nou per comentar que ens havia semblat molt bo i encara més bell. De pas li vam comentar que la veurem de nou en directe molt aviat però en aquesta ocasió a la seva terra, a l'Alguer. El proper 28 de setembre hi marxem quatre dies i la Franca cantarà el 29 a la nit en un racó petit on hi caben poques persones i on hi seran tres catalans, amics i admiradors. L'Alguer i la perla d'aquesta illa ens esperen. A part de la foto i el link amb la seva pàgina web, us penjo un video del youtube on la Franca Masu regala la seva veu al públic de Barcelona.

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt bon concert i encara millor connexió amb el públic assistent. Tot un diàleg personal entre la vida musical i la poesia humana.
Jobove - Reus ha dit…
molt bona veu si senyor, quina enveja

bones festa pelacanyes de part dels de Reus
Oscar Ramírez ha dit…
El concert genial i sobretot pel fet que la Franca Masu va decidir esperar-se a que deíxés de ploure per cantar encara que només fossin dues cançons. Això es profesionalitat.
Bona festa major a Reus, a Tarragona i allà on hi hagi celebracions!
Unknown ha dit…
Una actuació molt ben programada. Xapeau pels de cultura.
Oscar Ramírez ha dit…
Si senyor. Saben fer les coses i més amb artistes predisposats a fer feliç el públic com la Franca.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS