DOS ANYS ENDAVANT: AVANTI


Tot remenant papers pel despatx he descobert que avui fa dos anys es va constituir oficialment el Grup de Comunicació Avanti. El naixement d’aquesta empresa ha respòs a una necessitat real del mercat de la comunicació, la publicitat i el màrqueting. Ja hi havia altres empreses que aborden aquests camps però ben poques que els tractessin tots directament. 

Quan la vaig posar en marxa tenia clar que hi havia firmes comercials, col·lectius empresarials i estaments que necessitaven uns serveis acurats i globals. Per això una de les especialitats d’Avanti és el servei de gabinet de premsa i comunicació que actualment es presta a mitja dotzena d’associacions, empreses i fundacions. 

Una altra especialitat d’Avanti és el màrqueting polític. A les eleccions municipals del 2007 es van crear, coordinar, executar i assessorar diferents campanyes de diferents partits assolint els objectius marcats en tots els casos i en alguns en especial, superant-los amb escreix.

La creació de logotips, imatge corporativa, disseny de material imprès, gestió de recursos publicitaris, estudis de mercat i plans de comunicació o comercials han estat altres de les tasques desenvolupades per Avanti que ha crescut, i molt, pel que fa al nombre de clients que confien en nosaltres. 

El Grup Avanti el formen AVANTI COMUNICACIÓ que ofereix el gruix principal de productes, K-PLAN (dedicada al màrqueting polític), BOC (per a serveis formatius) i EDICIONS LA BANYA (centrada en serveis editorials). 

El futur promet. Hi ha projectes molt interessants que passen per una possible expansió de l'empresa. Potser per això el nom que vaig decidir posar-li i que significa “endavant”. Avanti!

Comentaris

Magnolia ha dit…
jo m´alegraria molt i de tot cor que tot prospers molt i molt i que la teva tasca desambolupada tingues la seva recompensa petons
Oscar Ramírez ha dit…
Magnolia, ho sé. Moltes gràcies, també de tot cor.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS