PINZEuLLADES (3): EL CRIDANERQuè fa realment el cridaner de Munch? Crida per cridar o crida a algú? Hem de refiar-nos dels crítics i experts quan expliquen el seu significat? Qui ens diu que l'home no intenta escoltar millor la selecció musical del MP3 que du endollat en el camí de casa a la feina? Qui ens garanteix que no intenta treure's una estona el cap per a descansar del món? I si és una persona sordmuda que intenta fer-nos arribar un missatge secret? 

Per més que es digui "El crit", aquest quadre amaga un doble sentit i el seu personatge no crida de por, ens crida per dir-nos quelcom. Qui ho sap!

Comentaris

cantireta ha dit…
L'angoixa del passat. Es crema el dinar. No sé què posar-me. M'han esborrat el perfil del Feisbuc. Tinc una otitis que em mata... etc.
Petons!
El cridaner diu nooooooooooooo no pot ser que marxi tot a l'hora. No pot ser tant fàcil deixar de ser el que erets. No pot ser, passar per alt tot el que hem anat fent dia a dia amb ilusió pq sempre s'ha dit que a quién madruga Dios le ayuda. Amb un cel de colors calents, tot crema. Hem de marxar abans de desapareixer entre les flames o nooooooo?
Oscar Ramírez ha dit…
bona, Sonia, molt bona aquesta lectura. Una abraçada!
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja molt bona Cantireta. La de la otitis jajaja.