PINZEuLLADES (3): EL CRIDANER



Què fa realment el cridaner de Munch? Crida per cridar o crida a algú? Hem de refiar-nos dels crítics i experts quan expliquen el seu significat? Qui ens diu que l'home no intenta escoltar millor la selecció musical del MP3 que du endollat en el camí de casa a la feina? Qui ens garanteix que no intenta treure's una estona el cap per a descansar del món? I si és una persona sordmuda que intenta fer-nos arribar un missatge secret? 

Per més que es digui "El crit", aquest quadre amaga un doble sentit i el seu personatge no crida de por, ens crida per dir-nos quelcom. Qui ho sap!

Comentaris

cantireta ha dit…
L'angoixa del passat. Es crema el dinar. No sé què posar-me. M'han esborrat el perfil del Feisbuc. Tinc una otitis que em mata... etc.
Petons!
El cridaner diu nooooooooooooo no pot ser que marxi tot a l'hora. No pot ser tant fàcil deixar de ser el que erets. No pot ser, passar per alt tot el que hem anat fent dia a dia amb ilusió pq sempre s'ha dit que a quién madruga Dios le ayuda. Amb un cel de colors calents, tot crema. Hem de marxar abans de desapareixer entre les flames o nooooooo?
Oscar Ramírez ha dit…
bona, Sonia, molt bona aquesta lectura. Una abraçada!
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja molt bona Cantireta. La de la otitis jajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS