OFICIS QUE FAN QUE AQUEST MÓN SIGUI PITJOR


S’ha publicat un estudi que dóna a conèixer els deus oficis que fan que aquest món sigui pitjor. Dit d’una altra manera, el document estableix que el planeta està fotut i que hi ha professions que col·laboren per fer-lo encara més dolent per diferents motius com ara que provoquen estrés, ajuden a una mala alimentació o no col·laboren a deixar hàbits com el de fumar.

Segons l’informa els deu pitjors oficis són: els treballadors dels establiments de menjar ràpid o fast food, els cambrers, els advocats, els dissenyadors de moda, els directius de bancs d’inversió, els assessors legals, els executius d’agències de publicitat, els gestors de banca comercial, els perits de companyies d’assegurances i els enginyers dedicats a l’extracció de petroli. 

Com podeu observar, són oficis relacionats amb la salut, el medi ambient i l’economia, les tres potes en les quals ens diuen que s’aguanta aquesta pilota sobre la que vivim. Perquè tots tenen relació amb el tabac, el joc, la producció de benzina, el menjar ràpid, la destil·lació i la venda de begudes alcohòliques. 

Es pot divergir del llistat dels deu oficis. Jo en discrepo i bastant.  Fins i tot podria fer un llistat d’oficis que considero “parasitaris de la societat” per la seva inutilitat de cara al públic tot i la seva utilitat per als qui els exerceixen. 

Us imagineu quins oficis són els que posaria a la llista? Un altre dia la faig pública.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA