AQUESTA NIT, METROPOL I FESTA



Els Premis Ones, que organitza des de fa 19 anys l’entitat Mediterrània, on treballo fa quatre anys com a Cap de Premsa i Comunicació, arriben avui al Teatre Metropol de la ciutat de Tarragona. 

Com a periodista, cobrint la informació, he assistit a set edicions d’aquests premis. Ara, com a responsable de l’Àrea de Premsa, en sumo quatre més. Onze sobre dinou, una xifra molt acceptable.

Aquest vespre, a partir de les vuit, serà un plaer veure el Metropol ple a vesar, amb més de 500 localitats, i ser part integrant de l’equip que farà possible l’esdeveniment. Ha estat un treball intens i de molta dedicació, amor a l’ofici en dic jo, recompensat amb les cares de les persones que podran veure, perquè enguany Mediterrània celebra el seu vintè aniversari, el documental que aglutina aquestes dues dècades.

També perquè veure cares conegudes que fa temps que no veig, persones de qui guardo bon record. Dels convidats en conec a la gran majoria i això sempre ajuda a estar-hi, ser-hi, compartir. Serà, en molts sentits, una nit molt divertida. Res a amagar i molt a veure. Què més es pot demanar?

Abans del lliurament dels Premis hi haurà el dinar de l'alcalde de Tarragona amb els premiats. Posteriorment la recepció oficial a l'ajuntament i més tard, la compareixença dels guardonats davant dels mitjans de comunicació. També seran moments de "divertimento", plaer. 

Passi el que passi, els Premis Ones seran sempre un llegat de i per la ciutat de Tarragona, un esdeveniment clau i obligat per demanda. Ens hi veiem, si heu reservat la vostra invitació i teniu accés al teatre, aquesta nit. Serà un plaer saludar-vos a tots i a totes. 

Comentaris

Anònim ha dit…
pajaru! a les vuit ens veiem!

Anton
Anònim ha dit…
¿Queden entrades?
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bé Anton! Ens hi veiem i parlem quan acabi la gala o abans.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, crec que ja no en queda cap. Ho consulto.
Oscar Ramírez ha dit…
Heu trucat al 977 551 300 per preguntar-ho? Aquest tema no el duc jo.
jordi ha dit…
Ens hi veurrem en algún moment?
Oscar Ramírez ha dit…
jordi, jo estaré per allí coordinant el meu tema i més tard potser fins i tot surto a l'escenari jejeje.
jordi ha dit…
això de retrobar cares noves en una sola zona és interessant Òscar.
Oscar Ramírez ha dit…
Si Jordi. Hi ha més persones que avui es poden retrobar amb moltes cares conegudes en un sol espai com el Metropol. És com fer una col·lecció de fotos però avui les fotos es mouen i caminen. Tot depen del rol que tinguis amb cada cara i el rol que tinguin elles amb tu.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS