COM UN FALCIOT / COMO UN VENCEJO




COM UN FALCIOT 

Amb la virtut de volar i la por a tornar a caure, segueixo arrelat al cel sense parar, nit i dia, alimentant-me tot sol mentre mantinc la ruta mai traçada amb cap altre rumb que no sigui anar endavant. 

I és en el vol permanent, perquè si m’aturo caic i aquest cop ja no m’aixeco, que acotxo el cap i acoto les distàncies amb la terra per veure, de lluny però ben precís, el paisatge ple de trens que ja han fugit i andanes ara buides. 

Res ni ningú m’espera a terra ferma i l’aire fred que m’envolta al cel és un regal ple de calma i silenci que em manté viu i mai més trencaré. Enclaustrat en el meu propi ésser, definiré els límits que em separen dels ocells més propers i mai trencaré rutines per compartir els seus vols. I moriré al cel, tot volant, i no notaré ja la caiguda permanent. 


COMO UN VENCEJO

Con la virtud de volar y el miedo a volver a caer, sigo enraizado al cielo sin parar, día y noche, alimentándome solo mientras mantengo la ruta nunca trazada con ningún otro rumbo que no sea ir adelante.

Y es en el vuelo permanente, porque si me paro caigo y esta vez ya no me levanto, que bajo la cabeza y acoto las distancias con la tierra para ver, de lejos pero muy preciso, el paisaje lleno de trenes que ya han huido y andenes ahora vacíos.

Nada ni nadie me espera en tierra firme y el aire frío que me rodea en el cielo es un regalo lleno de calma y silencio que me mantiene vivo y nunca más romperé. Enclaustrado en mi propio ser, definiré los límites que me separan de los pájaros más cercanos y nunca romperé rutinas para compartir sus vuelos. Y moriré en el cielo, volando, sin notar ya la caída permanente.

Sobre els falciots / Sobre los vencejos: AQUÍ

Comentaris

Anònim ha dit…
El falciot està ben trist pajaru.

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
Anton, perquè creus que està trist?
Jo no ho sé. A veure si t'has pensat que parlo en primera persona.

Mira que te lo tengo dicho!!! jeje

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA