MÚSICA ESPIRITUAL PER NODRIR L’ÀNIMA



Arribo ara mateix, dos quarts de dues de la matinada, del concert que el grup Sal 150 ha fet al Mara’s Cafè de Cambrils (la foto és de l’actuació). 

Després dels darrers dies, tristos i molt intensos per diversos motius, gaudir de la música tan espiritual que ofereix aquesta formació, liderada pel Miguel i la Rosa, era del tot necessari.

Em feia falta una dosi de pau i algú que me la transmetés. L’abraçada que m’ha fet el Miguel, quan m’ha vist, m’ha reconfortat del tot. No sé com definir què té d’especial però ell, amb la mirada, les paraules i els gestos, transmet calma i relaxa a qui té al davant. 

El concert, ple de missatges a les cançons i de reflexions entre tema i tema, ha estat genial. D’ells, dels missatges adreçats al públic, em quedo amb alguns molt importants com la necessitat de comprendre als altres i compartir-hi la vida per no caminar sols, la importància de saber acceptar el perdó quan te’l demanen o el valor que hem de donar-li a la paraula amor. 

La fortalesa del Miguel i la Rosa no té fronteres. Ell ha explicat que fa quatre mesos van perdre al seu fill petit, de només tres anyets, en un accident domèstic. I us ben asseguro que la força i vida que han transmès durant tota l’actuació, tenint en compte els fets, evidencia que realment hi ha persones especials, molt especials. I ells, ells dos, ho són. 

Us recomano que escolteu el darrers disc dels Sal 150 ( www.sal150.com ) anomenat “Un mundo ficticio”. Avui, aquest diumenge al migdia, a les 12, tocaran al davant de l’escola de La Canonja. Vermut i pinxo per un euro amb la immillorable companyia d’ells.  

Comentaris

Quin gust quina sort tenir gent tant autentica i especial a les nostres vides. Coincideixo amb tu en la pau i serenitat q transmet Sal 150 amb la seva musica les lletres de les seves cançons i els comentaris del Miguel. Un plaer
Oscar Ramírez ha dit…
Sonia va ser una nit molt bonica la d'ahir. Ens ho vam passar tots de primera, oi?
A gaudir!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA