LA COMPANYIA D’ANTOINE


L’Antoine és el responsable d’una Companyia itinerant que viatja per tots els carrers i places de tot el món. La Companyia va de ciutat en ciutat per portar a les persones l’espectacle de la vida i porten, davant la mirada meravellada dels espectadors, la rocambolesca comèdia humana.  Acròbates, pallassos i saltimbanquis encanten a grans i petits amb la seva màgia, els fan somiar i els hi obren la ment a la imaginació. Cada integrant de la Companyia d’Antoine té la seva història particular que cal explicar i conèixer. I així serà.

Aquesta interessant introducció és l’essència del llibre “La Companyia d’Antoine”. Ahir me’l vaig trobar a l’obrir el meu apartat de correus. Me l’ha enviat l’amic Angelo Coscia, l’autor de l’obra.  L’Angelo és tot un expert en això de la màgia i la imaginació, en alimentar a les persones amb aquella dosi que tots hem tingut de petits i el petits gaudeixen ara. Treballa amb els nens, els fa espectacles de teatre i titelles amb personatges fantàstics i, sobretot, en gaudeix i és feliç quan és envoltat d’infants. 


Com podeu observar a la foto, la principal eina de l’Angelo és el “Teatrino di DIN DON” que com indica el nom és un petit teatre amb el qual, a través dels seus personatges i la interacció constant amb el públic, parla de la integració i de la capacitat d’acollir al nostre món la diversitat. Agraeixo a l’Angelo que m’hagi enviat aquest llibre. Aniré una mica més lent llegint-lo, perquè és en italià, però igualment el llegiré amb més plaer. És un regal molt especial.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA