LES IMATGES INTERIORS DEL FUTUR LLIBRE


Fa dies que volia compartir amb tots vosaltres les imatges que serviran per donar pas a cadascuna de les quatre parts del meu proper llibre que, com ja he dit altres vegades, es dirà “Invasión de campo”. Seran quatre parts per diferenciar les quatre temàtiques que abordarà el nou treball que vaig fent lentament però amb seguretat. 

Avui us avanço els dos noms de dues de les parts i les imatges que he escollit finalment. La primera de les quatre parts del llibre serà un recull de poesies i contes eròtics que es dirà “Ars Amandi”

La segona part del llibre es dirà “Decálogo de una herida” i aborda la temàtica del dolor intern i l'existència humana. 

Les dues imatges que heu vist són les escollides però tot seguit comparteixo les altres imatges que també haguessin pogut estar al llibre. Si creieu que una de les descartades hauria de ser una de les escollides, accepto comentaris i propostes. Podeu enviar-me un correu i  us asseguro que els tindré tots en compte. 

Les altres dues parts que queden pendents, de les que ja en sé el nom, les avançaré en poques setmanes. Podeu ampliar totes les fotos fent CLIC sobre elles.












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA