PETE SEEGER REVIU A REUS


Torna Pete Seeger i la seva música si és que mai havien marxat. El teatre Bravium de Reus acull demà divendres, a les 21.00h, un concert on es podran escoltar les versions de tots els temes d’aquest formidable músic i cantant que va dedicar la seva vida a la música folk i a tantes altres coses com la lluita contra les guerres i les injustícies. 

El concert ‘Tren Seeger’, és un recital de cançons de Pete que ha versionat Artur Gaya (Quico el Cèlio), amb altres músics (Cati Plana, Kike Pellicer, Sergi Trenzano). L’activitat és impulsada des de l’associació Amics de Pete Seeger, nascuda recentment, i no és l’única que es fa al voltant del músic.
El Bravium també acollirà la resta d’activitats, ja que es realitzaran diversos tallers i projeccions cinematogràfiques:

-          Sessió de Cine Fòrum ‘The Power of song’, dijous 15 de febrer a les 21 hores 


-          ‘Cantem amb Pete Seeger: la història continua’, taller amb Artur Gaya, Sergi Trenzano i Cati Plana, components del grup tribut ‘Tren Seeger’. El divendres 16 de febrer a partir de les 20 hores.


-          ‘Les cançons de Pete Seeger a la Catalunya del segle XX’, taller amb Noè Rivas, Lluís M. Panyella i Àngel Daban de ‘Els cinc dits d’una mà. Dissabte 17 de febrer de 10 a 13:30 hores.


-          ‘Els instruments de Pete Seeger’, taller amb Ton Dalmau i Artur Nadal. El dissabte 17 de febrer de 16 a 19 hores.


-          ‘Les cançons de Pete Seeger a la Catalunya del segle XXI’, taller amb ‘Els Seegers’, el diumenge 18 de febrer de 10 a 13:30 hores.

L’ocasió és única per fer aquell remember que tots necessitem sovint i, en aquest cas, recordar les grans cançons d’un dels grans de la cançó folk. 

Us animeu? Per obrir boca, us convido a escoltar aquesta peça seva. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS