POSANT PEDAÇOS I MALBARATANT DINERS

FOTO: Revista Cambrils

Torno a parlar dels ciclistes, els carrils bici i la desesperació de l'Ajuntament de Cambrils en tractar als usuaris de les dues rodes com a reis tot deixant a banda el futur dels conductors dels vehicles o motocicletes. El juny del 2008 vaig criticar amb duresa (llegiu aquest post) la creació d'un macro carril bici que recorre tota l'Avinguda Diputació, primera línia de mar, amb la supressió de tots els aparcaments que hi havia a la zona. Aquella obra va costar desenes de milers d'euros i el cabreig col·lectiu de totes les persones que són usuàries de la platja i no tenien on deixar el seu vehicle.

Ara, quasi dos anys després, l'Ajuntament de Cambrils ha arrencat tot el carril bici esmentat i l'està fent tot nou, canviant les pilones col·locades al seu dia i pagades a preu d'or per una barana metàl·lica que encara ens costarà més diners. A l'aberració malbaratada del 2008 hi hem de sumar els 400.000 euros que ara s'hi estan gastant.

Diuen que ho fan per garantir la seguretat dels vianants i dient això estan admeten que una gran part dels ciclistes que hi ha a la zona són, sempre ho he definit aixi, autèntics kamikazes del pedal que passen per on volen, sovint fora del carril vermell, circulen a grans velocitats i no respecten cap norma ni senyal. Llàstima que la Policia Local, enlloc de controlar aquests personatges que van d'esportistes i juguen brut, perdi el seu temps perseguint als quatre immigrants que venen ulleres de sol o tovalloles a les platges.

Crec que aquests 400.000 euros haurien de servir per comprar cascs als vianants que sobreviuen a les imprudències temeràries dels ciclistes i unes quantes capses d'aspirines per aquells que arriben a la platja i quan han trobat aparcament ja és hora de marxar cap a casa. D'això, a casa meva, se'n diu fer el ruc, posar pedaços i malbaratar diners.

Comentaris

Anònim ha dit…
Creu-me que et considero un periodista de primera. Ets valent, tens una escriptura clara i contundent i entenc que molestis als qui governen a Cambrils. Ets gran, molt gran.

Pere Jordi
Reus
Unknown ha dit…
Aquest carril bici, malgrat els diners que va costar tenia un perill inminent. Quan es fan les coses a cop de talonari acostumen a fer-se malament. Ara arribat el moment de ficar ordre en el tema mobilitat per aquest motiu l'ajuntament dins de l'epel Aparcam, ( mai millor dit) perquè aquesta empresa acabarà sent un lloc d'aparcaments i no pas de cotxes, va contractar una tècnica en mobilitat, la qual va contractar una empresa externa per fer un estudi de mobilitat. Bé típic model PSC. Bé al que anavem, que la empresa de mobilitat que va fer un estudi molt acurat i molt ben presentat segurament, no ho recordo, devia fer esment d'aquest carril bici que era precari.
Això sí, les 8000 pilones que van comprar ara ompliran la ciutat de rotondes en proves.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere Jordi, osti tu quina lloança! moltes gràcies però no n'hi ha per tant, jajajaja. Si dius que creus que molesto ja estic content. Salut!
Oscar Ramírez ha dit…
Mar, millor m'ho poses. Han gastat en les pilones, en la barana nova, en la técnica i la técnica amb la contractació, amb la societat aparcam i en mil coses més.
La cara més dura que la pedra tenen. I ara rotondes? jajaja quin poble de catxondeo i quin govern de pixarrí.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS