VACANCES (2)



Després de quatre dies de vacances meravellosos, amb una companyia única i en un dels meus paradisos personals que fins fa poc mai havia descobert, inicio el segon tram de dies semifestius. 

Ara ho faig en un altre indret del qual en guardo molts bons records i amb una altra companyia, també més que agradable tot i que el caire sigui diferent, amb la necessitat de retrobar cos i ànima, ésser i persona. 

Diguem-ne que és un lloc de clausura on cal matinar, sempre amb plaer, per aconseguir el gaudi de veure certs moments del dia que sovint obviem perquè dormim o no els apreciem com toca. 

La pau interior que proporciona l’espai, òptim per la lectura i el recolliment personal que permet fer un altre llibre interior sense tapes ni cobertes que el protegeixin, sempre nu però sempre net, m’esperona a generar noves emocions, cercar-me i aïllar-me per unes hores, potser uns jorns. 

Segueixo estant on era, no he marxat a enlloc ni de ningú, em mantinc. Però ara, ara mateix, sóc amb mi mateix, fins que acabi la reclusió necessària i momentània. En el silenci veritable, que poques persones poden experimentar, hi ha allò que sempre es vol i mai es troba: llum, molta llum.

Prop de casa - és un dir depenent de la distància en què ens ho mirem – m’esvaeixo entre les columnes de pedra que engalanen un pati verd on un pou, que no demana ni vol desitjos, és únicament el centre de gravetat del racó on romanc. 

Hom no sap, i jo encara menys, quan durarà tot plegat. Qui sap, de fet, si en el fons (i no parlo del final del pou del pati sinó del nostre rierol personal que transcorre invisiblement) trobarà un resposta a les preguntes o, millor dit, sabrà cercar les preguntes idònies. 

Resumint... Dies irae

I per acompanyar aquest post és molt important, però molt, que escolteu aquest tema musical que canta, el dervish sufí, Dhafer Youseff. Entreu al vostre interior, al propi "jo" que porteu dintre.

Feu clic AQUÍ

Comentaris

Pere Sans ha dit…
Disfruta i més si estàs ben acompanyat com dius.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Pere. Han estat uns dies de primera que espero que es repeteixin en altres ocasions, molt més sovint.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA