Header Ads

CONCRETANT EL DIA “D”Aquest dijous hem tancat de forma definitiva el lloc de presentació del meu nou llibre “Invasió de camp” i també el dia perquè al final, per problemes d’agenda, hem avançat la data de l’acte. Finalment doncs, presentarem el llibre el proper 6 de març (divendres) a les 20 hores al Cafè Metropol de Tarragona. 

Aquest meravellós espai, que veieu a la foto i que ja em va servir per a presentar “Agricultura Mental”, és el millor que podia escollir. Té màgia i encant, un piano de cua que utilitzarem aquell dia i un pati exterior amb terrassa per als mesos d’estiu. 


Sobre l’acte del 6 de març, us puc avançar que he escollit a cinc lectores, cinc dones i amigues, perquè llegeixin els meus textos. Un altre amic, el Bartolomeo Smaldone, treballa ja en el pròleg. La portada està pensada i quasi enllestida, els textos escollits ja estan recopilats i altres petites sorpreses que hi haurà, també estan embastades. 

Amb els dies aniré aportant més detalls. De moment, anoteu-vos a l’agenda la data: divendres 6 de març, a les 20 hores, al Cafè Metropol Espai Cultural. 

4 comentaris

Roger S ha dit...

Allí estaré

Pere Sans ha dit...

No hi faltarem pas amic meu a aquesta presentació. I vindré acompanyat aquesta vegada.

Olga Guix ha dit...

Apuntat. Enhorabona i desitjo que aquell dia vagi de primera. Jo faré els possibles per desplaçar-me.

Sara ha dit...

Ja me'n pots guardar un de dedicat que aquell dia el prendré encantada de la vida.

Amb la tecnologia de Blogger.