07 de gener 2015


Poques paraules es poden dir després de veure la massacre que els radicals islamistes han fet a la seu del diari Charlie Hebdo a Paris. El vídeo on es veu com els assaltants fugint i ferint a un policia que rematen a terra amb un tret, ho diu tot. De moment ja són dotze les persones mortes arran de l'atac. 

L’islamisme radical d’avui és el mateix que era el nazisme al seu moment. Des d’aquí només podem estar al costat de les víctimes dels familiars i dels companys periodistes, redactors i humoristes gràfics que fan possible els mitjans. Aquest vespre hem enviat, com a Sindicat de Periodistes de Catalunya, el següent comunicat de condemna. 

La FeSP condemna el brutal atemptat contra 'Charlie Hebdo'

La Federació de Sindicats de Periodistes (FeSP) expressa als companys de la revista francesa Charlie Hebdo la nostra màxima solidaritat enfront de l'atemptat criminal de què ha estat objecte aquest matí i que ha provocat la mort de dotze persones. Compartim el vostre dolor i el dels familiars i amics de les víctimes. La FeSP sempre ha estat en contra de tot tipus de terrorisme i encara més en aquest cas, que suposa un greu atac a la llibertat d'expressió i a la convivència democràtica. Avui tots som #je suis charlie.

La FeSP convida a tota la professió i al conjunt de la ciutadania a sumar-se a les concentracions de condemna contra aquest atemptat que s'han convocades en diferents ciutats front la representació diplomàtica francesa, sigui en l'ambaixada a Madrid, o en diferents consolats, a les set de la tarda.

A Barcelona, la convocatòria és davant el consolat de França, a les set de la tarda, concentració a la qual el Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació dóna suport.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -