DOS MONS, DUES CLASSES DE PERSONES

Una enquesta feta a més de 8.000 estudiants europeus ha posat de manifest que Google, Porsche i Ferrari son les millors empreses per anar a treballar. Un 17 per cent dels enquestats ha optat per Google que ha desbancat del rànquing a la empresa informàtica IBM, lider l'any passat en una enquesta similar. Darrere del motor de recerca de la xarxa més conegut hi han quedat els fabricants de cotxes de luxe Porsche (cada cop menys de luxe perquè cada cop en veus més pel carrer) i Ferrari. La companyia aèria Airbus, la multinacional japonesa Sony i la empresa de telefonia mòbil Nokia son en aquest rànquing tan luxós escollit pels estudiants que també han situat molt bé a la llista a la companyia de cosmètics L'Oreal.
Aportació particular: s'ha fet una enquesta similar entre els joves de l'Africa que volen venir a Europa però el resultat no ha estat el mateix. No han triat Google perquè no tenen Internet i el darrer cop que van veure un Ferrari va ser en una revista que un turista es va deixar a un hotel. No saben quina marca és el seu mòbil perquè l'han heretat de quarta mà o segona generació i no han sabut explicar que és Airbus perquè a ells els toca viatjar a Europa via mar i en pastera. Trist però cert. Dos mons separats pel mateix Déu.

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
la millor empresa per anar a treballar és la del teu pare

salultacions desde Reus
Oscar Ramírez ha dit…
I més si el teu pare és l'inventor del Google. Home, a vegades treballar pel teu pare pot arribar a ser horrible perquè acabes rebent bronca cada mitja hora i recordes a la mare que et va parir per treballar pel teu pare. En cert manera, és un treball més familiar. Els tens tots presents en tot moment. Gràcies pel comentari.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS