25 de juliol 2007

A qui estarà trucant en Nadal? La enquesta per saber que se'n ha fet de l'ex-alcalde de Tarragona avança a bon ritme però fan falta més opinions per saber la veritat. Aquí el tenim, a la foto (el que s'ha amagat a la dreta), trucant per telèfon. Però, amb qui parla?. Potser parla amb el patró del seu vaixell per saber si pot fer-se a la mar, com el vell de Hemingway. O potser truca a l'Agustí Mallol per anar fer unes canyetes tot recordant vells temps. O potser ha trucat a l'Alcalde de Reus per fer la partideta de daus? Des d'on truca? Està trucant des de la recepció de la URV on estudia com presentar-se a les municipals del 2011? Parla amb la òptica on li van vendre el telescopi que se li ha avariat i que li serveix per espiar a Ballesteros?. Per últim, truca a la seva dona per dir-li "Cariñu, vindré més tard, quan acabi el capítol de Bea la fea"?
Voteu la vostra opció. Ajudeu-nos a descobrir on s'ha amagat l'ex-alcalde i, de pas, a parlar del nadal al juliol. LA ENQUESTA LA TENIU A DALT, A LA DRETA.

6 Responses so far.

 1. Unknown says:

  He tingut seriosos dubtes per escollir una resposta...

 2. AIxò ja passa quan parlem d'una persona que fa coses rares. Mai saps quina de nova en podrà fer.

 3. Anònim says:

  No estaba ... estaba de parranda

 4. Anònim says:

  I el Mallol?? Algú sap on és??
  On treballarà??? al Despatx del Nadal o de Buffó d'en Ballesteros???
  Ja tens una altra enquesta

 5. Anònim says:

  Per cert, Sabeu perquè Nadal no té el barco a Cambirls?

  doncs perquè el va enfonsar a Tarragona.

 6. Hola "escoba màgica". Aquesta enquesta la van fer al Saló dels Penjats i la majoria va opinar, si no recordo malament, que el Mallol anirà a treballar al Port o serà gerent d'alguna empresa municipal, un regal del PSC. Tot té el seu preu en aquesta vida.
  Sobre el tema del vaixell, SI, ja sé que fa poc que no el té amarrat a Cambrils. El que no sabia és aquest enfosament del barquet. Molt bo, jajaja. Però ell sap nadar o el va rescatar un petrolier ?

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -