26 de juliol 2007

He incorporat, a la columna de la dreta, un espai on hi ha links amb diversos blogs de crítica, crònica i opinió que considero molt interessants i útils, un espai que espero ampliar més endavant. Tot i tenir molts coneguts i amics en el món de la política, no incorporaré cap dels seus enllaços ni ara ni més endavant. Alguns dels blogs que ara veureu ja han linkat aquest blog que ara llegiu. De moment, des d'aquí, us podreu connectar a:
EL SALÓ DELS PENJATS perquè és un espai de companys periodistes de Tarragona on es fa crònica de la ciutat i del món polític. Feia falta la seva creació.

TARRAGONA 2016 perquè em recorda molt a l'espai de denuncia que vaig fer durant set anys a Onda Rambla, un programa on trucaven els ciutadans per exposar els seus problemes tan bàsics com la neteja, el mobiliari urbà o petites obres als carrers.

EL GRAN BARRUFET perquè comparteixo quasi del tot els seus comentaris i, en alguns casos, els comparteixo al cent per cent.

CONNEXIONS FROM TARRAGONA perquè també comparteixo moltes opinions i perquè és un espai fet amb valentia per alguns temes que s'hi tracten.

SALVAT BLOG perquè és una molt bona radiografia de la Torredembarra actual i perquè he treballat, molt gratament, amb el Jordi Salvat.

Reitero que la meva intenció és anar posant més links d'espais que, per un o altre motiu, son interessants i molt útils.

4 Responses so far.

  1. no et coneixia. Salutacions i ens anirem veient.

  2. Salutacions. Tampoc et coneixia. Ara entraré al teu bloc. Fins ara.

    Oscar

  3. Mon says:

    ep! molt bon bloc, l'he descobert pel l'amic Tondo de "Connexions from Tarragona" salutacions d'un tarragoní "exiliat" a Mont-roig

  4. Hola Mon.

    Salutacions a Mont-roig, municipi que m'estimo molt, i gràcies per entrar en aquest blog. Estem en contacte. Fins ara.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -