TRES BREUS QUE IMPACTEN

Faig una petita aportació tot esperant obrir un debat al voltant de tres notícies que he llegit avui a la premsa:

NOTICIA 1: La Generalitat crea una direcció general específica per a fomentar la igualtat d'oportunitats en el treball.
APORTACIÓ: Vinga som-hi! Un més que mamarà gràcies als diners de tots nosaltres.
NOTICIA 2: El PP da a Rajoy la segunda oportunidad de llegar a La Moncloa.
APORTACIÓ: Quatre anys donant la culpa al govern, barallant-se amb el seu rival polític dins el seu partit i, al final, más de lo mismo.
NOTICIA 3: El artefacto colocado en Logroño contenía 61 kilos de amonal.
APORTACIÓ: Passen els anys i els governs i aquests impresentables segueixen actuant sense problema. Sempre se'ns diu que ETA és a punt de desaparèixer i mai arriba el moment. Quins interessos té el govern en mantenir viva aquesta banda?

Comentaris

JG ha dit…
Bones.
A mi em fa gràcia comentar la primera aportació. Jo crec que depèn del que s'entengui per igualtat d'oportunitats en el treball. Si s'entén com a "tu ets vàlid per desenvolupar aquest lloc, doncs te'l mereixes perquè tens les capacitats", estic d'acord. Ara bé, tots sabem que en el món laboral també primen altres criteris, i existeix una competitivitat que impedeix la igualtat d'oportunitats (tal i com il·lustra sobradament l'obra teatral "El mètode Gronholm").
Quanta gent avui en dia no treballa del que realment el fa sentir realitzat? Moltíssima (no tinc dades, però m'atreviria a dir que la majoria...).
Per canviar això no sé si el millor és crear un òrgan administratiu o bé intentar canviar el xip dels seleccionadors de personal, altrament dits de "Recursos Humans" (tot i que a vegades s'haurien de dir de "Recursos Inhumans").
Apa, salut!
g! ha dit…
Perdonam que utilitzi un argument extremadament simplista i demagòg, però jo començo a pensar que no només el poder corrumpeix sino que els humans, per si sols, sóm aixi.
Oscar Ramírez ha dit…
JOSEP: El problema és que sempre hi haurà gent aturada i, en molts casos, molt ben preparada però sense carnet. Així de fàcil. Es coloca al personal del partit per favors que se'ls hi deuen i no pas per la seva valua personal. Tu has fet cert esforç o favors i et toca, per estar tots en pau, aquest càrrec. I així funciona tota la política. Per cert, demà la gent del vostre moviment tindreu grates sorpreses perquè penso col·laborar, en la mesura de les meves minses possibilitats, en la vostra lluita.
G!: Gran part de la humanitat acaba corrupta pel poder i cada cop hi ha més poder i menys diàleg. Tens molta raó en el teu comentari.
JG ha dit…
Bones. Els vostres comentaris són interessants i entenedors.
Evidentment el que plantejo és una mica fer volar coloms, però amb finalitat transformadora.

Oscar, pel que fa a la teva implicació amb la nostra causa, només et puc agrair que gent crítica i constructiva com tu faci aquest esforç, perquè realment ara ens trobem en un moment molt transcendent.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep: Aquest mati he estat a Vilafranca del Penedés per ensenyar la ciutat a uns amics italians que passen aquests dies a casa meva. A la Basilica de Santa Maria hi havia una pancarta explicant el vostre problema i els he explicat allò que us passa. Més tard, una dona que es pensava que jo era vilafranquí, m'ha fet explicar de nou el problema. Jo només explico coses que entenc i per tant entenc la vostra queixa.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS