28 d’agost 2012


La publicitat està de moda. I cada cop hi ha més “entesos” en la matèria. Avui en dia sembla que calgui generar anuncis complicats, amb missatges per a gent intel·ligent i culta. Hi ha empreses que opten per complicar la forma en què fan arribar el seu missatge o el seu producte. I en publicitat, com en tot a la vida, la senzillesa mana. 

Com a exemple poso tot seguit aquests quatre anuncis dels anys seixanta i setanta que evidencien que amb un lema senzill i un guió gens complicat s’arriba a tots els públics i es passa a la història de la publicitat. Espero que els anuncis us portin bons records.

COLACAO


DONUTS


CALMANTE VITAMINADO


PALOTES


2 Responses so far.

  1. Magnolia. says:

    tens tota la rao fan uns anuncis que de tant complicats necesitas un manual per entendrels i alguns no tenen ni gota de gracia pero clar lo que aqui conte es ser un snop no se si esta ben escrit pero tan em fa salutacions

  2. és cert Magnòlia, cada cop ho fan més complicat i mira que és senzill. Jo em quedo amb els d'abans tot i que avui en dia encara es fa bona publicitat. I no importa si està o no ben escrit, importa el missatge i aquest s'ha entès a la perfecció.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -