PLUJA MUSICAL


No he estat mai amant dels musicals però reconec que hi ha ballarins de primera i casos excepcionals com el que toca avui. Ara que fa cent anys que va néixer el gran Gene Kelly cal recordar la seva figura i les moltes pel·lícules que va protagonitzar al seu moment. Era en una època en què els musicals estaven de moda perquè després aquest gènere va tenir un silenci a la gran pantalla fins que va retornar a la dècada dels vuitanta i noranta.  

Aprofitant que aquesta nit ha plogut a Tarragona i que la sensació de despertar-te de matinada pel soroll de la pluja ha estat molt agradable, comparteixo aquest vídeo, el més conegut del Gene Kelly 

I de pas dic: que la pluja ens xopi el cap i les idees, que ens renovi per dintre i fora, que ens faci nous a cada pas, que ens ompli del tot!

Comentaris

cantireta ha dit…
I'm singing in the rain...és la frase d'un optimista, o d'un realista? I tot i així, la pluja aclareix molt les idees. Però no n'hi ha prou, la pluja no s'endurà el desassossec general :(
Oscar Ramírez ha dit…
és cert, no se l'endurà però va bé, a vegades, que se's refresqui el cap i l'ànima. Tanta calor malmet idees, opinions i discursos.
cantireta ha dit…
Per cert...fas cara d'enamorat, a les fotos de Portugal. :)
Oscar Ramírez ha dit…
Cantireta, ets molt observadora, i molt bona, jejeje.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS