02 d’agost 2012


Sóc l’Asia. Tinc 4 anys. Avui, 27 de juliol del 2012, ha estat l’últim dia de quimio. Adéu, estúpid càncer!. HE GUANYAT JO!

Ho diu el rètol que aguanta aquesta nena italiana que està convertint-se en tot un fenomen social a Facebook d’ençà que el seu pare ve compartir la foto. Jo la vaig compartir ahir dimarts i ara em sembla bonic compartir-la amb tots vosaltres aquí, per si no esteu endinsats a les xarxes socials, per donar la meva enhorabona a l'Asia i per destacar la crueltat d’una malaltia que, any rere any, s’endu a milers i milers de persones. 

Per sort hi ha molts càncers que avui en dia tenen un alt percentatge de cura i altres que, per desgràcia, posant punt i final a la vida sense cap més remei. I és dur, certament, veure com les persones que estimes es van desdibuixant sense que hi puguis fer res ni ells, per més que lluitin i hi posin ganes, puguin evitar-ho. 

Quan el càncer afecta als nens la crueltat es multiplica encara més i fins i tot la injustícia, com a terme que entenem tots, es queda petita per a expressar-la com a tal. L’Asia se n’ha sortit i hem de celebrar la foto que avui acompanya aquest escrit. El seu pare coordina una web que es diu SUPERPAPÀ i que podeu consultar AQUÍ. És un espai on els protagonistes són els pares de les criatures tot compartint les seves experiències i vivències. 

La web supera ja els 200.000 seguidors a Facebook i la foto de l’Asia l’han compartit, per a comentar-la, més de 91.000 persones. Des d’aquí la nostra enhorabona a la nena i a la seva família amb l’esperança que un dia es pugui dir que tots els càncers es curen i no s’enduen cap ésser estimat. 

Dedico aquest post especialment a totes les persones que han patit aquesta malaltia, als qui l'han superat i als qui ja no estan entre nosaltres, i als seus familiars. 

2 Responses so far.

  1. Magnolia says:

    si las malaltias son cruels amb las personas adultes que es podria dir cuan s, angancha a la salud d´infant de mal no ni ha cap de bo i el cancer es una de las pitjos malaltias que pot tenir l´esser huma per aixo li dic andeban i força petita que la vida es amb tu petons

  2. Moltes gràcies Magnòlia. Completament d'acord amb el teu comentari.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -