DETALLS SOBRE ELS CANVIS AL BLOG



Em consta, pels nombrosos correus rebuts, que aquests primers dies de navegació a través de la nova plantilla del blog, us són una mica complicats. Us explico on trobar cada cosa i espero que us alleugereixi els dubtes i faciliti l’estada en aquest espai virtual.

En primer lloc, dir-vos que a la part central de dalt, van passant unes imatges que corresponen a una selecció, aleatòria, dels darrers escrits publicats. Si cliqueu damunt d’una d’elles, anireu al text corresponent. 

Per altra part, a la columna de l’esquerra hi ha el cercador de paraules per localitzar etiquetes o temes en concret ja publicats al blog. A sota, un petit llistat dels vuit blogs que també us recomano que llegiu perquè valen molt la pena. 

I, ara ve la part principal, comentar-vos que sempre podreu llegir les últimes set entrades i que sota de l’última, si aneu baixant amb el ratolí, hi veureu els dos símbols que us comparteixo aquí. El del centre, en forma de finestreta, us durà de nou a la pàgina principal. I la fletxa que mira cap a la dreta us permetrà anar als següents set escrits més vells. Així de fàcil. 

El nou disseny no té més secrets. He escollit una presència molt més neta, he eliminat moltes dels baners i widgets que hi havia a l’altra plantilla i he intentat crear un espai que es faci agradable tant per la lectura com per l’estada que hi faci cada lector o lectora. Gaudiu-lo!.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA