UNIVERS GUARNIERI



La imatge que acompanya el post és un quadre d’una artista italiana que m’ha captivat fa poques setmanes, la Marianna Guarnieri. Les seves obres són plenes de llum i de vida, formen un univers molt particular on, sota el meu parer, hi ha el diàleg que ella, l’artista, fa amb la humanitat i els sentiments que la impulsen o condemnen. 

Les traçades i formes de la Marianna, que us convido a veure a la seva web (aquí), evidencien que hi ha un llenguatge on es reclama l’atenció de qui alimenta el quatre tot mirant-se’l, a qui se li proposa una juguesca que cal saber dominar. Penso que les de la Marianna, són obres per observar amb calma i canviants, en constant moviment. Un dia et poden donar la raó, altres dies te la prenen. 

Afortunat serà aquella persona que enguany se’n endugui una. L’aconseguirà l’afortunat o afortunada que guanyi el premi literari “Spitagli de Poesia” que es lliurarà en un parell de setmanes en el marc del festival Al3mura al qual tindré el plaer d’assistir per a presentar el meu últim llibre. 

Per als joves creadors, rebre un premi és un alè d’aire que et permet augmentar l’autoestima i ajuda a saber que, segurament, vas pel bon camí. La gent de Spiragli organitza cada any, en el marc del festival cultural Al3mura, el premi literari “Spiragli di poesia” al qual hi participen desenes d’adolescents i joves de tota Itàlia. 

Recordo l’any passat, a Altamura, el moment de la lectura de les obres finalistes, amb la presència de molts dels seus autors, i el lliurament dels premis. Enguany, de nou, viurem moments especials amb al lliurament dels guardons.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA