ELS BATECS DEL LUKAS

Tancaré la setmana compartint amb vosaltres una història real i que, aviso, us farà plorar. L’any 2013, la Heather va veure com el seu nen de 7 mesos, el Lukas, es moria per un descuit de la mainadera. En aquell moment, aquesta jove nord-americana, va prendre una decisió ràpida i molt sabia: donar els òrgans del seu fill a tres persones malaltes. 

La Jordan, una nena de 4 anys que havia nascut amb problemes de cor i mai havia abandonat l’hospital, va ser una de les receptores de la donació de la Heather. Fa pocs dies s’ha produït el moment més emotiu. La Jordan i la Heather s’han trobat cara a cara. La mare del nen que va morir té al davant a la nena que viu gràcies a la donació dels òrgans i s’ensorra del tot quan, amb l’ajut d’un estetoscopi, escolta el batec del seu estimat fill al pit de la nena. 

Us proposo mirar el vídeo. Si ploreu no passa res, no us avergonyiu pas. La mort d’una persona pot donar vida a moltes altres i això a casa meva ho sabem bé. El vídeo és emotiu i ben real, com la vida. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA