01 de febrer 2016
Una nova novetat – valgui la redundància- al voltant del festival Al3Mura que durem a terme el proper mes de juliol. Amb la intenció de transmetre la cultura a tothom que ens sigui possible, volíem unir les ciutats de Tarragona i Reus en aquest projecte. Al final, hem trobat una bona fórmula que beneficia a les persones que necessiten actes com el que estem preparant per seguir-se sentint vives. Mantenim els tres dies d’activitats a la ciutat de Tarragona, en el que serà el gruix del festival i la seva pura essència, però farem la primera acció a Reus. 

El dijous 14 de juliol, sobre les nou de la nit, posarem en escena un tast literari i musical molt breu. Serà en un espai únic, al Centre d'Art Cal Massó. Durant una horeta, dos poetes llegiran les seves poesies mentre un músic pintarà amb notes els mots parlats. Tot, a més, ben maridat amb els vins de la DO Tarragona. El músic serà l’amic saxofonista Gerard Marsal. Un dels poetes serà el Juan López Carrillo. L’altre, encara no us el puc anunciar. 

El divendres 15 serà el tret de sortida a les activitats de Tarragona. Tres dies plens de cultura en format de cinema, debat, art, poesia i música entre altres. Tot avança i a molt bon ritme. Els propers dies us donaré més novetats interessants... 


Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -