ENGRUNES DE COLORS: MARRÓ



El cos, ajagut a la sorra després del bany, sentint la seguretat del sol a l’esquena, furga el blau i el groc que es combinen davant els seus ulls per trobar una escletxa en direcció al blanc de la tela.

Va cap a dins de la boca del pou dels ulls, fins a ensopegar amb aquell altre taronja, ara ja marronós que temps enrere havia posseït la llum i la vida que extasia els sentits.

Amb calma restaura l’instant, en treu la pols, recorda les intensitats i les qualitats originals, i lentament amb treball abnegat, constant i persistent, recrea en suport material un cos taronja amb llum nova que transcendeix l’anterior i es projecta a través dels segles en forma d’art.

Comentaris

Unknown ha dit…
Amb paciència i perseverança, amb la calma i la il.lusió que m'envolta, i amb la seguretat de l'escalfor a l'esquena, vaig descobrint un taronja que ja s'intuia. Un taronja, però, que no ha estat mai amagat del tot, malgrat els blaus... Un taronja que, en forma de sorra, va relliscant damunt el cos, i que, entremeliat, es filtra per tot arreu, seguint el seu ritme, com el de la brisa, impregnant l'instant de vida. És fàcil tornar a omplir els pulmons de serenor, i ho faig.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS