AJUDEM AL RICCARDO

El nen que veieu a la imatge es diu Riccardo Pio. Té tres anys i vuit mesos i viu a Spezzano Albanese, al sud d'Itàlia. Ha estat la seva mare, la Guilia Turchio, qui ens ha enviat un escrit explicant una historia tan real com trista. El Riccardo, ens explica la Guilia, és un nen molt dolç i maco que molt sovint està malalt. Pateix un trauma derivat del dia del seu naixement que ha derivat en una malaltia molt poc comuna anomenada Síndrome de West. El Riccardo no parla, no camina, no té reg sanguini al cap i s'alimenta amb una sonda gàstrica. Pel que sembla, a Florida (Estats Units) hi ha una possible solució que s'ha aplicat a altres nens que patien el mateix problema. El tractament és una teràpia a base d'oxigen però el seu problema és, una vegada més, el preu. Val 300.000 euros l'any i es calcula que el Riccardo hauria de fer-lo tres anys.
Els pares del Riccardo lluiten amb tots els seus esforços per aconseguir aquests diners i la societat italiana s'hi ha bolcat de ple. Han estat moltes les entitats que han organitzat actes per a recaptar diners. Desfilades de moda, partits de futbol, campanyes per a recaptar fons...
Fins i tot es va organitzar un viatge a Roma on el Sant Pare, Benet XVI, va conèixer de primera mà el problema. Els pares del Riccardo ens demanen ajuda i des d'aquí us volia donar a conèixer el cas. Per tenir més dades, podeu visitar el blog del Riccardo o bé la seva pàgina web on veureu les seves fotos i llegireu molt més a fons el seu problema. Si algú de vosaltres té alguna idea que es pugui posar en marxa aquí, a casa nostra, només cal que m'ho feu saber. Tot sigui pel petit Riccardo Pio.

Comentaris

Anònim ha dit…
grazie Oscar sono molto felice per il blog che hai fatto a mio figlio.sei stao dolce.Ti mando un forte abbraccio
Grazie
Oscar Ramírez ha dit…
Grazie Giulia e auguri. Un baccio per Riccardo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS