MÉS LINKS MOLT INTERESSANTS

Navegant i llegint posts de gent que ha entrat a aquest blog, he trobat tres nous indrets molt interessants que he decidit linkar a l'apartat corresponent. Com sempre us explico el perquè de tot plegat.

LA GARROFA DE MONT-ROIG perquè com diu el Món, és un cop d'ull diferent. Aquest espai és una barreja de sensacions. Hi ha lloc per la denuncia, per l'oci i pel bon humor tot sempre a l'ombra d'un bon garrofer.


WAIPUEDUCA perquè hi trobes tot el món en una sola pàgina, perquè crec que hi ha una paraula que defineix aquest espai i és una paraula clau avui en dia: multiculturalitat.


PRENDRE LA PARAULA del Jordi Martí, perquè és un blog que cavalca entre el passat com a memòria, el pressent com a recordatori i el futur com a repte. Espai solidari i tendre.

Comentaris

Mon ha dit…
gracies pel link...ens llegim!
Oscar Ramírez ha dit…
OK. Ens llegim.
Unknown ha dit…
No només coincidim en els gustos musicals sinó que la selecció d'aquests tres blogs amics la trobo molt encertada.
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies. Em vaig quedat molt sobtat al veure que al teu blog hi tens una cançó de Franco Battiato perquè és el meu cantant preferit i per sort l'he vist en directe, l'he conegut personalment i d'aquí a pocs dies, si és possible i hi ha entrades, el veuré a la seva terra, a Sicilia, on vaig de vacances.
Waipu Joan ha dit…
gràcies Òscar.
crec que has definit el nostre bloc millor que nosaltres mateixos.
Una salutació.
Unknown ha dit…
Quina enveja Òscar!!

Ja m'agradaria poder ananr a Sicília i reblar el clau amb un concert del Battiato. Doncs ja som tres que jo sàpiga els blocaires seguidors d'aquest cantant. L'altre és en Món, de la garrofa, qui l'ha conegut personalment!

Jo només l'he escoltat enllaunat. També li he dedicat un post que si vols pots buscar a l'apartat de música.

SALUTE!
Oscar Ramírez ha dit…
Waipu: definir la bellesa és fàcil. Una salutació.
Tondo: Ara buscaré el post que em deies. Jo el vaig coneixer a Granada el 2002 perquè vaig tenir la ocasió de fer un café amb ell tot fent-li una entrevista. Però quan realment vaig parlar més a fons va ser amb ell va ser a Madrid, el desembre de 2005, a l'Hotel Palace de Madrid. Vaig estar amb ells quasi 40 minuts. Amb ell i amb el Manlio Sgalambro que és aquest senyor que té 7 carreres i que a Italia el coneixen com "Il profesore". Una passada els dos!
Unknown ha dit…
Deu ser molt gratificant poder combinar feina amb plaer de tant en tant no? A veure si algun dies prepares algun post d'aquestes trobades, d'aquests cafès...
Oscar Ramírez ha dit…
Ok. T'asseguro que penjaré alguna cosa. Sobre el que deies tu, si que és gratificant i ja t'explicaré com ens ho fem la gent de la premsa. O almenys com m'ho faig jo.
Waipu Carolina ha dit…
Hola Oscar,
No conocía tu blog, hoy entré porque ví que joan te puso entre nuestros amigos.

Un saludo y gracias por tu recomendación!!
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Waipu Carolina y perdona por el retraso. Gracias a vosotros por crear estos espacios de opinión donde, creo sinceramente, la gente lee lo que debe leer y no lo que le venden en las televisiones, los periodicos o las radios de turno. Nos hablamos.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS