AMUNT I AVALL

En gran part, aquest post el dedico al company Jesús M. Tibau perquè ahir a la nit escoltava l'entrevista que li van fer a La Plana Ràdio per parlar del seu blog. El document és molt interessant perquè el Jesús és un gran blocaire amb un bloc que ja és referència a molts indrets. En un moment de l'entrevista l'amic Tibau deia que és molt tafaner i que això el porta a mirar sovint quanta gent visita el seu blog i d'on arriben aquestes visites. Per això fa poca estona he entrat a la web d'Alianzo, una de les pàgines que fan rànquings dels blogs tot catalogant-los per països, categories i temàtiques. M'ha sobtat veure els resultats al comprovar que molts dels blogs que conec i tinc linkats ocupen posicions molt altes. El blog del Jesús Tibau lidera la llista de blogs literaris en català i és el vuitè de la general, a la categoria d'activisme hi trobem el blog de La Marfanta en primera posició, l'Així ho penso del Josep Maria Yago a la tercera i el blog de la Zel, Ara Mateix, a la quarta. El Saló dels Penjats és vuitè a la secció de blogs d'actualitat. Pel que fa al meu blog, és segon a la categoria de periodistes catalans i al lloc 22 del rànquing general de periodistes on hi ha blogs d'Alemanya, Andorra, l'Argentina, Anglaterra, Bèlgica o Xile entre molts altres països. Tot això només son dades i malgrat algú pugui dir que no importen si que haurà d'admetre que com a mínim fan gràcia perquè evidencien que allò que escrius interessa. Un blog és una roda formada per les causes i els efectes. Escrius i et llegeixen, et llegeixen i puges posicions en un rànquing que consulta molta gent i aquesta gent t'hi veu i entra a llegir-te. Enhorabona a tots els que he citat i a tots els altres, molts més, que també esteu inclosos en aquestes llistes.

Comentaris

Ja, molta gent diu que això dels rankings no li importa i històries d'aquestes, però al cap i a la fi, quasi tothom tenim un comptador al blog, ja sigui public o privat, i ens emocionem amb el tema quan veiem que les visites augmenten.

Salut d'un que passava per aquí...
Oscar Ramírez ha dit…
Molts dels que diuen que no importa son els que ho miren primer que ningú. Per cert, he fet una volta per la teva illa i m'ha agradat molt. En quin mitjà treballes?
Jesús M. Tibau ha dit…
Totes aquestes xifres i rànquins són importants perquè són la conseqüència de la gent que hi ha al darrere visitant-te, i per això et fa il.lusió.
Això ha de servir per a motivar-te, per a animar-te a continuar, però no ha de ser l'objectiu, ni has d'escriure pensant en què tindrà més visitants.
Felicitats per la teva tasca i per tots els seguidors que tens.
Celebro que t'hagi agradat l'illa! I sobre lo de en quin mitjà treballo, ja ho descobriràs jeje, tot i que si investigues una mica potser arribes molt aviat a la solució...

salut
Oscar Ramírez ha dit…
És cert Jesús. Jo sempre he dit que has d'escriure quan el cap i el cos t'ho demanen però mai per obligació perquè llavors el teu blog perd el nord i la raó pel qual el vas crear. Les xifres son xifres però t'animen perquè comproves que allò que escrius motiva a altres persones a llegir-ho independentment de si comparteixen o no la teva opinió. Moltes gràcies i enhorabona pel teu espai que miro cada dia.
Oscar Ramírez ha dit…
Illa, he deduit que treballes en un mitjà de Cambrils per la notícia del LIDL. No ho sé, ara investigaré més.
Sherlock Holmes ha dit…
Oscar,
Jo et diria que el mitjà es: Punt 6ràdio de Reus.
Oscar Ramírez ha dit…
Sherlock, ets un crac i consti que ahir a la nit, investigant, vaig pensar el mateix. Si tu m'ho confirmes, ja ho dono per bo. Ja sé de qui es tracta, jejejeje. Moltes gràcies per concloure la teva investigació, un cop més, amb èxit.
Sherlock Holmes ha dit…
Com sempre en la meva línia.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.
Mon ha dit…
ei molt bon blog el del Jesús si senyor....
Oscar Ramírez ha dit…
És dels meus treus fixes. Sempre em miro, cada dia, el seu, el teu i el del Josep Maria Yago. Aquests, com a mínim, els veig un cop al dia.
Sherlock Holmes ha dit…
Y el meu? quan ho mires?...malament!!!

Cordialment Holmes, Sherlock Holmes.
Oscar Ramírez ha dit…
Sherlock, Sherlock... el teu el miro cada dos dies com a molt i consti que m'agrada molt. De tots els qui us dediqueu a la investigació, ets el millor amb diferència. Prometo seguir les teves investigacions més sovint.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS