CONTENT PER DOS MOTIUS

S'ha produït un acte de bona voluntat per part del sindicat Asemit. Els responsables del seu blog han decidit posar el punt i final a la polèmica generada els darrers dies i han despenjat tots els posts escrits arran de l'afer Blog Solidari. Personalment agraeixo molt aquest acte de bona voluntat i per això jo també ha decidit correspondre despenjant els posts escrits els darrers dies sobre aquest tema. Crec que les dues parts han de cedir i així ha estat. Dit això, us he de dir que estic també content per una altra cosa tot i que pugui semblar una xorrada. Avui ha localitzat a la ciutat de Tarragona, tres mesos i mig després d'haver-lo provat per primer cop, un dels principals plaers per la meva gola i cos. He trobat birra Moretti i n'he comprat una caixa de 24 ampolles que m'aniré subministrant com si d'un medicament es tractes, en petites dosis perquè em duri molt. Aquesta cervesa la vaig descobrir a l'agost quan vaig viatjar a Sicilia i vaig tenir l'oportunitat de tastar gran part de les birres italianes. Em va enamorar i al final m'he retrobat amb aquest amor liquid. Ja en tinc una a la nevera que em beuré aquesta nit per sopar.

Comentaris

ja em diras on la vas trobar i la tastaré. Lo de despenjar el post ho pensaré. potser seria bo comentar-ho amb la resta a veure que en pensen.
Salut!
Anònim ha dit…
Explícame si es por buena voluntad o es por la sutil amenaza, en 24 horas ,a los servicios jurídicos del sindicato ASEMIT .

Supongo que en las fechas que estamos .................un abrazo

Que fuerteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-
Mon ha dit…
he retirat el post
Oscar Ramírez ha dit…
Josep Maria. A veure si quedem un dia tots nosaltres per fer una cervesa a Tarragona i llavors te'n portaré un parell perquè les tastis.
Mon, oído cocina!
Anònim, per la meva part ha estat, reitero, un acte de bona voluntat derivat d'un altre acte de bona voluntat. Jo per Nadal no em posso tendre i davant d'una amenaça judicial no em faig enrere ni tinc por de res. Per a mi, el tema està tancat. Una abraçada a tots!
Jesús M. Tibau ha dit…
Dos molt bones notícies
Mon ha dit…
Oscar oido desde la cocna!
vq ja quedarem passat festes a Tarragona
Unknown ha dit…
Dis-me on la venen!

M'ha portat molts bons records. Jo la vaig conèixer in situ, en un poblet petit petit "relativament" proper a Luca i Pisa.

He estat una mica del tot al marge d'això dels urbanos -de fet no ho he pillat gaire- però espero no prenguin cap represàlia i tot torni a la calma, i que això dels seveis jurídics sigui de per riure, una broma.
Oscar Ramírez ha dit…
Quan vaig ser a Sicilia vaig tastar com a quinze cerveses diferents. Recordo agradablement la Perroni, Nostra Azzurra, Messina i, molt especialment, la Moretti. Crec que és una cervesa especial i ben fresqueta és una joia per al paladar. L'he trobada casualment, al Makro. Un amic em va deixar la seva tarja de client i buscant altres coses vaig fer el descobriment. A partir d'ara li diré que quan ell vagi a comprar-hi, em compri una caixeta de Moretti per a mi. Si vols puc fer la comanda dole. 1 caixa de 24 ampolles de 33 cl val 23 euros, surt cara però val la pena.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS