11 d’abril 2009


Sra. Ministra de Cultura del Gobierno de España:

Li escric aquesta carta en forma de post per a comunicar-li que avui he pecat. El meu viatge a Barcelona per visitar l'Aquàrium i dinar un entrepà a les rambles, s'ha completat amb la compra de música. Concretament i per la seva informació, a la sortida del recinte aquàtic, he comprat dos cd's pirates a un d'aquests joves de color que els posen a la venda sobre una manta i que surten corrent cada cop que veuen la policia. Sort que sempre corren més ells que els agents policials fruit de la pròpia vida que han portat i la que tenen aquests joves, on el dejuni no es fa només per setmana santa. He comprat l'últim treball de Rosario i el de Chambao. Com el jove venedor tenia l'oferta a bon preu, un cd valia 3 euros i dos te'ls deixava per 5. He pecat un cop més i en van molts, tants que tinc un terç dels prestatges de la meva discoteca particular plens de cd's comprats al carrer. Un altre terç és ple de la música que em descarrego directament des de la xarxa on, aprofitant les possibilitats que em dóna, també hi veig i baixo pel·lícules i documentals. Com a bon pecador, seguiré caient en aquestes temptacions i més mentre una persona com vostè sigui al capdavant de la cartera que li han regalat. Li diria allò de "a sus pies" però no tinc per costum agenollar-me davant de cap sant ni de persones que cada cop que obren la boca, tot parlant de la setmana santa, fan que pugi el preu preu del pa i del peix. Apa siau!

10 Responses so far.

 1. Apa Noi says:

  jo també he pecat, Oscar
  i els meus fills no paren , de pecar¡¡¡¡¡¡¡¡¡ CADA DIA

 2. Albert says:

  Bé, bé, vec que aquesta dona aixeca passions en temps record, anem bé...eps i això de pecar en setmana santa, no té perdó...descarregat tres paresnostres del emule i els teus pecat seran perdonat per el nostre deu p2p...Salut

 3. Mon says:

  molt bo! el món esta ple de pecadors. ens veurem al infern per què jo no m'arrepenteixo de segons que

 4. Apa Noi, pecadors! anireu tots a l'infern virtual on tot és ple de música top manta i ordinadors amb l'emule!

 5. Albert, jajajaja molt bo. Ja sé que no té perdó això de pecar en setmana santa però et faré cas. Ara em descarrego la penitència.

 6. Mon, si ens hem de veure en aquest infern que dius, pensa a portar cd's que així farem canvis de coses baixades il·legalment.

 7. mossèn says:

  espero que no hagis comprat el cd que hi havia sota la pedra !!! ... salut

 8. Mossèn, no l'he comprat aquest cd. Era massa dur, jejejeje.

 9. Anònim says:

  LO PERILLOS D'AQUESTA "PAJARA" ES EL SE ESPANOLISME,I EL SEU DESPRECI A LA LLENGUA CATALANA,PERO SEMBLAR QUE VOSALTRES "PATRIOTES" NOMES TENIU AL CAP LES "BAIXADES". INCREIBLE¡
  JUGANT AMB BCN.

 10. Jugant amb BCN, com bé dius és més perillós és aquest odi que demostren alguns personatges envers el català i que a més complememten amb el seu espanyolisme. Malament anem!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -