I DIUEN QUE HI HA CRISI


Diuen que hi ha crisi i de fet es nota que les coses no van bé. Si l'atur puja i les empreses tanquen, si la premsa en parla cada dia i canvien els hàbits de consum dels ciutadans, passa quelcom estrany. Aquests fets contrasten amb una setmana santa molt semblant a les anteriors. Aquests dies de festes hem vist les carreteres col·lapsades de vehicles, els restaurants plens i els carrers convertits en riuades humanes. Potser han vingut menys turistes a la Costa Daurada però Barcelona ha estat conquerida pels italians i els francesos. Potser la mateixa oferta sense nous atractius ens ha fet perdre un pes que els altres han guanyat. No ho sé. En tot cas és estrany que es parli de crisi i que veiem tot això que comento. He vist totes aquestes situacions a Cambrils i no parlo d'un altre planeta ni d'una república a banda. No ho critico, en parlo perquè m'estranya i no ho acabo d'entendre. O els mitjans de comunicació s'equivoquen parlant cada dia d'una crisi menys aguda que la que ens venen o els ciutadans s'han tirat a l'esquena el mal moment i fan un carpe diem. Crisi o pànic?

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
Pensa que a Espanya la crisi està sent molt forta, i a la resta d'Europa no ho és tan. Per tant, francesos i italians faran més turisme que nosaltres.

Tot s'ha de dir, els mitjans de comunicació tendeixen a centrar-se en allò negatiu de forma sovint apocalíptica (segur que coneixes la societat dela por). Amb això no estic negant la crisi ni mucho menos, que a la família tinc molts afectats, però que els mitjans de comunicació no sempre són un reflex fidel de la realitat.

Com se nota que són vacances, la gent no comenta gens! ;)
Oscar Ramírez ha dit…
M.Z no nego que hi hagi crisi. Òbviament hi és i a més té molta ìmportancia. El que intento dir és que molta gent ha optat per viure al moment i molta altra té la por que els provoquen cada dia els mitjans de comunicació. En tot aquest tema, els mitjans estant fent un magre favor a tothom.
I si, es nota qúe hi ha vacances, jajajaja.
Agnès Setrill. ha dit…
Malauradament, però, estan augmentant els robatoris,no ho diuen només els mitjans de comunicació, t'ho dic ja que n'he estat víctima, i aquest matí, han entrat a casa d'una companya de la feina. entre les 11 i les 12. ossigui, ni setmana santa, ni dia de la mona.
El pitjor, per robar quasi res!
El que està clar és que als que afecta més, passen més desapercebuts.
Thera ha dit…
Jo sóc dels que pensen que sí, que hi ha crisi, però que la gent viuen, vull dir, vivim al dia. Vaja, que si vas qualsevol cap de setmana a qualsevol centre comercial jo el que veig és gent i més gent comprant com si res,...

I sí, 'cuidado' amb els robatoris, a nosaltres ens van obrir el cotxe un vespre aparcat just davant de casa! Total que no es van emportar res, però vam haver de canviar la porta, es van carregar fins i tot el vidre!
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès jo també eonec casos recents de robatoris. Fa pocs dies van intentar obrir el cotxe de la meva dona just davant de casa i tinc amics que recentment han estat victimes dels lladres. El cas és que la presencia policial sempre ha estat la mateixa, deixant a banda els temps de crisi o de bonança i amb l'agravant que hi ha cossos policials, com els dels mossos, que quan plou ni surten a patrullar ni a fer controls.
Oscar Ramírez ha dit…
Thera, jo també crec que hi ha crisi i també penso que hi ha molta gent que ha decidit viure al dia, al moment. Què han de fer doncs? Si és que cada dia la tele ens ho pinta més malament i el govern no ens dóna cap esperança. És molt trist però és així.
I el cas que comentes del cotxe és quasi identic al que comentava jo a l'altra resposta de l'Agnès. Ara van per tot allò que abans no volien com els radio-cd's.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS