DEBAT INCENDIARI SOBRE EL CONCURS DE FOCS

Comparteixo al cent per cent la dura crítica que adreçava ahir dimarts al Diari de Tarragona el company Xavier Fernández destinada a l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona i més concretament per la seva decisió de no celebrar, al no trobar patrocinadors, el Concurs de Focs i el Festival de Dixieland.

Deia el Xavi, parlant del concurs, que és inadmissible que siguin incapaços de trobar espònsors per fer front a un esdeveniment que internacionalitza el nom de la ciutat i genera diners amb el consum que fan part de les 40.000 persones que cada dia es desplacen per veure els focs a la Platja del Miracle. Hi té tota la raó del món.

Si amb la de personal que hi ha al consistori, sumant als polítics, tècnics d’àrea i assessors, no aconsegueixen els diners necessaris per donar continuïtat al concurs i han de posar punt i final a un esdeveniment que fa més de dues dècades que es celebra, que s’ho facin mirar.

Si la notícia ja és vergonyosa en essència s’agreuja encara més si tenim en compte que aquest 2012 Tarragona és la capital de la cultura de Catalunya. A la més que pobre programació elaborada per la regidoria corresponent hi havíem sumat la desaparició del festival de cinema REC i ara incorporem a aquest llistat de despropòsits la eliminació de dos dels principals esdeveniments, amb el Tàrraco Viva, que ofereix la ciutat en l’àmbit cultural.

Per acabar i tornant a la crònica del Xavi Fernández he de dir que no comparteixo ni el titular ni el final, que són el mateix, que proposen la dimissió dels responsables municipals. No cal, amic Xavi, no cal. El temps és savi i dóna a cadascú la possibilitat de recollir allò que ha sembrat. Les urnes són el pilar de la democràcia malgrat se’ls resti importància quan els qui havien guanyat reben com a recompensa la derrota.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS