PIXAR INCENTIVA EL COMERÇ LOCAL

L’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa un valuós pla per incentivar el comerç local i especialment els bars i negocis de restauració. La decisió del consistori de no fer cas a les demandes dels veïns de la zona i a les dels empresaris que demanaven la instal•lació de serveis públics a la ciutat és la base del pla municipal.

Si no hi ha serveis públics els ciutadans, i sobretot els visitants i turistes, han d’entrar al bar més proper per fer les seves necessitats. Tothom sap que un alt percentatge dels qui opten per aquesta via senten vergonya de preguntar a la barra si poden anar als serveis per la cara. Per això acaben demanant una consumició mínima, una aigua o un cafè, per anar a alleugerir la bufeta mentre el cambrer serveix la comanda.

A un euro el cafè o l’aigua i amb la quantitat de turistes que arriben a la ciutat els bars aconseguiran sobreviure. Amb una mica de sort hi haurà visitants adinerats que aprofitaran per dinar o fer l’entrepà si el local que els cau més proper en el moment de la necessitat d’alleugerir és un restaurant.

Sobretot que ningú pixi al carrer, ni a les façanes dels edificis públics ni als autobusos perquè poden ser multats amb 750 euros i més val pagar un menú en un restaurant que acabar sent escurat per una administració que sanciona però no dóna quins serveis.

Gràcies doncs a l’Ajuntament per incentivar el comerç donant-los beneficis que, tot i que siguin lents i euro per euro, són segurs sempre i quan el Patronat Municipal de Turisme no empitjori encara més la seva mala gestió i poca imaginació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS