UN FOC RERE L'ALTRE

Situació kafkiana la que he viscut aquest diumenge a la tarda. Anava cap al centre de Tarragona i a l’alçada de Bonavista, just a la carretera que uneix el barri amb l’autovia, m’he trobat amb un petit incendi en uns matolls que era en vies d’extinció.
Hi havia un camió de bombers, un vehicle de protecció civil, una dotació de la Guardia Urbana i una dels Mossos d’Esquadra. Els vehicles que havíem escollit aquesta petita i estreta carretera ens hem hagut d’esperar mentre els bombers acabaven de remullar la zona per garantir que les flames no tornessin a revifar.
Enllestida la feina tots els vehicles dels cossos d’extinció i policials han desmuntat l’operatiu i uns han marxat en direcció a Bonavista i els altres han enfilat l’accés a l’autovia, cas de la dotació dels Mossos, per tornar a les seves dependencies. El més curiós del cas ha estat la imatge que he vist quan, situat darrera del vehicle de la policia autonòmica, he comprovat com un dels agents, el que anava d’acompanyant, he tret el braç per la finestra i ha llençat al mig de l’autovia la cigarreta que s’havia acabat de fumar.
Ha estat en direcció a Tarragona just passat l’accés d’entrada al Carrefour, el que et fa passar per sota el pont i comunica aquest hipermercat, i en aquesta zona hi ha uns altres matolls, més petits que els que havien cremat, que avui també poden haver estat protagonistes pel vent que bufava en aquella hora.
I encara que no hagin cremat, que això pot ser secundari, m’ha semblat una falta de respecte excessiva. Si ho fas tu i et veuen et cau una multa que et dobleguen però ells poden actuar així i ningú els sanciona. És únicament una anècdota, potser per molts no té importància, però cal que algú ho digui.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS