GUATEMALA I GUATEPEOR

Estava convençut que el PP estaria governant Espanya els propers 8 anys però vistos els resultats de Sevilla, fruit de la decisió de la militància del PSOE,  els populars tindran poder 12 anys. Si ja era complicat triar entre Guatemala (Chacón) i Guatepeor (Rubalcaba) en un procés que no aporta res de la renovació que intenten vendre els socialistes, la victòria del candidat Rubalcaba és el pitjor dels mals.
El poder els agrada, els torna bojos, els captiva i els encega fins el punt que després d’haver perdut les eleccions generals es presentin al càrrec de Secretari General dues persones, i també dos ex-ministres, que han tocat fons i han estat derrotats a les urnes pel vot de càstig de la societat que va optar pel PP i per molts milers dels seus propis militants que ni van anar a votar-los.
Escollir entre aquestes dues opcions era acabar de decebre a tots aquells que es consideren socialistes i no van tenir la oportunitat d’estar a Sevilla per no ser delegats. La base no importa a certs partits polítics que només la busquen quan hi ha eleccions per enganxar cartells i ensobrar paperetes electorals.  En el moment clau, com ara que tocava escollir líder, s’imposen com a delegats els alcaldes i regidors, diputats i consellers, ex-ministres i ex-presidents.
Són ells, els qui ja han tocat poder, els qui parlen en nom de tots i acaben prolongant la tragèdia. La barca del PSOE anava a la deriva i sense capità. Ara, amb el resultat produït al congrés del partit, han condemnat a la tripulació a remar a galeres i els vells llops de mar seguiran donant voltes sense rumb.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA