CABREJANT AL PERSONAL


La Generalitat ha decidit deixar als presos sense berenar per estalviar diners. Deixant a banda el motiu pel qual estan on estan, no deixa de semblar-me curiós (per dir-ho finament) que apliquin aquesta mesura i deixin sense entrepà a aquesta part de la societat que, vistes les condicions de molts ciutadans que gaudeixen de llibertat però no tenen diners per comprar una barra o un panet, es poden considerar (i que ningú busqui cal malicia al comentari) afortunats. 

Per anar encara més lluny, el govern català també ha anunciat que reduirà els menús especials dels presos en dates importants com ara Nadal, Cap d’Any o Sant Joan. L’anunci l’ha fet el Director General de Serveis Penitenciaris, càrrec que gaudeix, vistes les fotos al Google, d’una bona alimentació i de la partida corresponent de dietes que paguem tots perquè ell pugui gaudir, com tots els càrrecs de l’administració, de reunions oficials. 

Tenint en compte que les presons catalanes, com les espanyoles, estan massificades i que els sindicats fa anys que reclamen més mesures de seguretat i més personal, que no els estranyi que ara s’incrementin les possibilitats que els presos s’amotinin o en facin alguna. 

És el que passa quan treus les tisores a passejar però només retalles als altres i tu et quedes igual de feliç. Aplicant aquests mètodes és complicat que la població entengui que les mesures són per afavorir el futur comú quan es veu i comprova que els sous i els serveis que gaudeixen els amos de les tisores ni es toquen. El temps dirà però passen els dies i es va cabrejant al personal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS