24 de juliol 2012

Comparteixo avui dos dels tres textos que vaig llegir per primer cop el passat 15 de maig durant l'acte de presentació del meu llibre "Aforo completo" a la ciutat de Reus. Són dos escrits que van units, tenen la seva continuïtat. Espero que us agradin. Dir-vos que s'ha començat a mirar la possibilitat de presentar el llibre a Madrid passat l'estiu i abans de fer la gira de presentacions per Itàlia. 

CON LA EXCUSA QUE SEA PERO VEN

Vente un día a mi casa, con la excusa que sea pero ven. Acurrúcate en mi alma sin miedo, desliza tu mirada en mi rostro, abrígate en mis parpados, naufraga en mis pupilas. Ven un día a mi casa. 

CON LA EXCUSA QUE SEA PERO NO TE VAYAS

Ahora que has venido y ya que estás, no te vayas. Con la excusa que sea pero no te vayas. Te presto una edad y quiero que me envejezcas pero contigo al lado. Te repinto el arcoíris donde habitas a cambio de un viaje en tu nube. Te dejo que te abandones a mi lado si me dejas caminar al tuyo. Y te pido que no preguntes. Si, te quiero pero no tan poco como para casarnos. Aunque siempre nos quedará... Las Vegas.


2 Responses so far.

  1. cantireta says:

    Vine a Barcelona, i després vés on vulguis...T'hi esperem!!
    Petons.

  2. jaja Cantireta, ho intentaré però qui té el cul llogat nou seu quan vol.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -