24 de juliol 2014


El meu silenci d'aquestes hores, un cop he tornat del viatge a Itàlia, és de felicitat. Estic encara paint totes les emocions viscudes, observo les dedicatòries que em fan algunes de les persones amb qui vaig coincidir aquests dies a Altamura, a Bari. I em commouen molt perquè no crec merèixer tanta bondat per part d'ells i elles. 

Intento escriure quelcom però em costa perquè, per primer cop en molts anys, no sé per on començar. Guardo milers d'imatges, centenars de gestos, paraules i moments que les han provocat. Se'm fa difícil posar ordre però ho aconseguiré amb els dies. 

De moment comparteixo una de les fotos que em van fer diumenge mentre llegia textos meus davant del públic. Allí vaig deixar clar un missatge: passi el que passi a la vida, especialment en els mals moments, hem de somriure. 

Podeu ampliar la foto clicant sobre ella.

2 Responses so far.

  1. Magnolia. says:


    sempre peró sempre devant l´adversitat un sunriure , sen positiu es molt de guanyat , la vida moltes vegades et vol fer un pols , i el tenim que guanyar sempre . que tinguis un molt bon dia . campio de las lletres

  2. cantireta says:

    :-))) Molt feliç de veure't recitar, dempeus, suportant la vida.

    Quan el Lluc era a l'hospital, ens van fer riure les pallapupas. I per molts anys!

    petons, sempre, estimat amic.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -