HAVENT TORNAT


El meu silenci d'aquestes hores, un cop he tornat del viatge a Itàlia, és de felicitat. Estic encara paint totes les emocions viscudes, observo les dedicatòries que em fan algunes de les persones amb qui vaig coincidir aquests dies a Altamura, a Bari. I em commouen molt perquè no crec merèixer tanta bondat per part d'ells i elles. 

Intento escriure quelcom però em costa perquè, per primer cop en molts anys, no sé per on començar. Guardo milers d'imatges, centenars de gestos, paraules i moments que les han provocat. Se'm fa difícil posar ordre però ho aconseguiré amb els dies. 

De moment comparteixo una de les fotos que em van fer diumenge mentre llegia textos meus davant del públic. Allí vaig deixar clar un missatge: passi el que passi a la vida, especialment en els mals moments, hem de somriure. 

Podeu ampliar la foto clicant sobre ella.

Comentaris

Magnolia. ha dit…

sempre peró sempre devant l´adversitat un sunriure , sen positiu es molt de guanyat , la vida moltes vegades et vol fer un pols , i el tenim que guanyar sempre . que tinguis un molt bon dia . campio de las lletres
cantireta ha dit…
:-))) Molt feliç de veure't recitar, dempeus, suportant la vida.

Quan el Lluc era a l'hospital, ens van fer riure les pallapupas. I per molts anys!

petons, sempre, estimat amic.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS