UN PRÒLEG DE LUXE PER AL NOU LLIBRE



L’any havia començat un pèl tort però ja l’he redreçat sense problemes. La navalla d’Ockham ho soluciona tot en cas de dubtes. Bé, ara mateix tot pinta de primera després de donar per enllestit el meu proper llibre que presentaré el mes de març. Com bé sabeu es dirà “Invasión de campo” i aportarà al lector una bona col·lecció de prosa poètica al voltant de la vida i allò que la mou (emocions, vivències, accions, pèrdues, arribades...)

La principal novetat, i d’aquí el perquè d’aquest escrit, és que per primer cop he pensat que seria bo incloure un petit pròleg a l’obra i ha fet la proposta a una persona molt especial amb qui mantinc contacte, empatia i relació de primera. 

Em refereixo al poeta italià Bartolomeo Smaldone (foto) que aquestes setmanes és de gira per presentar el seu últim poemari “poesia semplice”. Ha tardat cinc minuts a respondre’m la proposta (via whatsapp parlat) i m'ha fet feliç, molt feliç, acceptant-la. No us ho puc transmetre en paraules ni explicar millor però el Bartolomeo és avui en dia una persona molt important a la meva vida. Jo sé perquè ho dic. 

Per tant, tot està lligat doncs. La portada està dissenyada, el contingut és enllestit i l'entrada al contingut és a les millors mans possibles, les del Bartolomeo. Al març presentarem la criatura.

Comentaris

cantireta ha dit…
Com que no sé gaire italià he hagut de traduir els 3 poemes penjats a
http://www.satisfiction.me/bartolomeo-smaldone-anteprima-poesia-semplice/

per entendre'ls millor. M'agrada el que diu i com ho diu.

Felicitats per aquest pròleg d'algú tan proper a tu.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA