17 d’abril 2015L’art urbà és sempre una forma de veure la vida i la societat. Qui l’exerceix, comparteix la seva visió amb el món i això, en ocasions, pot internacionalitzar o globalitzar les formes de pensar. Aquesta reflexió li vaig fer ahir a la tarda al Silvestre, un artista nascut a Santander i que, sota el nom de Pejac, s’està convertint en una autèntica revolució en l’àmbit social amb els seus dibuixos.

Els trobes a moltes parets, també a altres espais com ara portes o parets, i la xarxa d’internet n’és plena. Ell, el Pejac, utilitza un sentit d’humor peculiar i toca temes d’actualitat molt sovint. En altres ocasions, fe poesia visual i regala als ulls humans la bellesa que tant sovint els falta.

Vam estar junts tota la tarda i aviat tornarem a compartir una altra estona. Serà, si mantenim la previsió, a la seva ciutat. Observar com es mou el món, i com el veu moure un artista com ell, té un encant especial. Les obres que veieu en aquest escrit són un petit tast de l’amplia creació de Pejac. 

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -