07 d’abril 2015El professor Román Reyes, amb qui mantinc una bona relació des de fa cinc anys (després d’haver-lo conegut a Cáceres i retrobat a Tarragona) i a qui admiro, és una font de saviesa inacabable. Els seus escrits diaris a Facebook no poden deixar indiferent a qui els llegeix. 

Rector de la Universitat Euro Mediterranean EMUI, amb seu a Malta, el Román comparteix textos de molts dels seus llibres - publicats en alemany, francès, anglès o italià – però també altres anotacions més intimistes. Ell i jo compartim la passió per Passolini i per tantes altres figures de les diferents arts. 

Avui em ve de gust compartir un petit text que acaba d’escriure i que mostra al públic acompanyat de les imatges que més se li escauen. Perquè el Román, com un servidor, sap que és important allò que es pot mirar quan es mostra allò que es pot llegir. 

El no buscaba. Ella tampoco. Pero tenían hambre. Conocer es encontrar. El cuerpo de la pasión. La poesía del cuerpo. Conocer es comer. El cuerpo del amor. Y de la lucha.

Desconec quina sensació us han causat les paraules del Román Reyes. A mi, personalment, m’han recordat alguns del paratges narrats per Samuel Beckett: Gotas de silencio a través del silencio.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -