ROOM IN ROME



He tornat a veure “Room in Rome”, una d’aquelles joies cinematogràfiques dels últims anys que és plena de passió, sensualitat, tendresa, erotisme i calma amorosa. Hi ha ben poques persones que apreciem aquesta mena de cinema amb menys diàleg i més pausa. Sovint, les grans obres són aquelles que mostren poc del què la gent vol veure i molt del que la gent no veu perquè no mira o no en sap.

“Room in Rome” és plena de petits detalls, molts d’ells de guió i altres d’imatge, que emocionen i obren els porus mentals. He apuntat algunes de les frases que es dediquen (regalen) les dues protagonistes. Tanta bellesa junta, la de Elena Anaya i Natasha Yarovenko, costa de pair. La sensualitat és dir-se (i escoltar):  

Si nuestras manos se encuentran en la mitad de la mesa, acabamos juntas.

Les creacions del meravellós Julio Medem mai deixen indiferent. I aquesta, una autèntica obra mestre sota el meu parer, tampoc. Guaiteu aquesta escena de Cupido i gaudiu de la bellesa, del moment, de la fotografia, de la música, del guió, de tot plegat. Tants detalls en tants pocs segons...quina meravella.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA