Header Ads

ROOM IN ROMEHe tornat a veure “Room in Rome”, una d’aquelles joies cinematogràfiques dels últims anys que és plena de passió, sensualitat, tendresa, erotisme i calma amorosa. Hi ha ben poques persones que apreciem aquesta mena de cinema amb menys diàleg i més pausa. Sovint, les grans obres són aquelles que mostren poc del què la gent vol veure i molt del que la gent no veu perquè no mira o no en sap.

“Room in Rome” és plena de petits detalls, molts d’ells de guió i altres d’imatge, que emocionen i obren els porus mentals. He apuntat algunes de les frases que es dediquen (regalen) les dues protagonistes. Tanta bellesa junta, la de Elena Anaya i Natasha Yarovenko, costa de pair. La sensualitat és dir-se (i escoltar):  

Si nuestras manos se encuentran en la mitad de la mesa, acabamos juntas.

Les creacions del meravellós Julio Medem mai deixen indiferent. I aquesta, una autèntica obra mestre sota el meu parer, tampoc. Guaiteu aquesta escena de Cupido i gaudiu de la bellesa, del moment, de la fotografia, de la música, del guió, de tot plegat. Tants detalls en tants pocs segons...quina meravella.

Amb la tecnologia de Blogger.