CANVI DE PAISATGE, CANVI DE CLIENTS

Arriba la segona entrega del Bernat de Villegas, el nostre col·laborador que parla mitjançant les imatges. Primer ens feia veure que succeiria en el paisatge de Barcelona si un dia veiem que hi falta un element tan important com la Sagrada Família. La imatge era una clara al·lusió al traçat de l'Ave que les administracions volen imposar als barcelonins. Avui el Bernat ha volgut opinar sobre un espai molt tarragoní, el que ara ocupa el Restaurant Fortí de la Reina. Com ja sabeu aquest establiment fa el seu compte enrere perquè el faran enderrocar. La imatge ens mostra la foto actual i la futura. Serà una imatge poc habitual perquè em acostumat els nostres ulls a la d'ara. El que no sabem és si, quan s'enderroqui el restaurant es tornarà a contractar el personal que habitava abans aquesta zona. Com es deien... si, home!, els yonkis.

Comentaris

Anònim ha dit…
La imagen de abajo es la misma que tenia esa zona ante de construirse el restaurante. Que pena lo que van a hacer. Estaba lleno de gente que se pinchaba y siempre habia problemas. Ahora por lo menos hay paz. No saben lo que hacen.
Oscar Ramírez ha dit…
Pues si, eso me han dicho la gente que vió la zona en sus peores años. Una lastima pero la justicia es la justicia y ya se sabe que, muy a menudo, la justicia no escucha al pueblo.
Anònim ha dit…
ja m'agradaria veure q pasaria si tot tarragona + tots els nuvis i familiars i la biblia envers, el dia x es posa davant del fortí i para el tema... 100 persones sçon fàcils de fotre fora 50.000 no. Aquest tindria q ser el repte de tots els tarragonins. No diuen aquests politiquillos q són la veu del poble, doncs q comencin les barricades. Si tots els que teniu blocs + tots els que estan amb mitjans de comunicacio + tots els que els dongui la gana es concentran el lloc a l'hora ja veurem q pasara.
Anònim ha dit…
pq no montem la plataforma "si al forti"?
Oscar Ramírez ha dit…
Anonims. Al seu dia ja va haver-hi mobilització ciutadana amb la plataforma Salvem el Fortí que liderava, com a portaveu, el doctor Jaume Fontanet amb la representació de desenes d'entitats de la ciutat i milers de ciutadans. Es van lliurar milers de signatures per evitar l'enderrocament però, com deia abans, molt sovint la justicia no respecta el poble.
Anònim ha dit…
res de firmes tots drets alli i q comenci la festa, les signaures com molt bñe saps no serveixcen per res, barricades, això és el que hem de fer, barricades....
Oscar Ramírez ha dit…
Ja es va fer una manifestació amb la presencia del llavors Alcalde Nadal i el intim amic de radio i negocis Luis del Olmo. Però res de res. Les coses no van canviar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS