CARLA BRUNI I EL BARRI VERMELL D'AMSTERDAM

Amb el titular del post no vull dir pas que si aneu al popular barri vermell de la capital holandesa hi trobeu a la cantant i model italiana, que quedi clar. El que passa és que de la jornada d'avui m'han sobtat dues notícies i les dues van de dones. La primera és l'anunci fet pel govern d'Holanda de reduir considerablement el nombre d'aparadors de prostitució i de coffee shops que son aquelles botigues on pots comprar-hi de tot menys unes espardenyes d'espart. Dels 400 aparadors guarnits amb noies que posen a la venda el seu cos se'n tancaran uns 300 i pel que fa a les cafeteries on fas el cafè i hi pots comprar droga, encara no s'ha donat la xifra. De pas també volen reduir al màxim el nombre de restaurants econòmics per, diuen ells, rentar la cara a la ciutat d'Amsterdam. A mi, personalment, m'indigna i molt aquesta decisió perquè crec que caldria tancar tots els aparadors vermells i acabar amb la prostitució publicitada amb luxe, tancar tots els coffee shops, fent abans programes de prevenció de drogodependències, i mantenir oberts els restaurants econòmics. Ara, amb aquesta mesura del govern, Amsterdam deixarà de ser aquell paradís de molts joves per convertir-se en una ciutat més on ni tant sols podràs menjar per pocs diners. La segona notícia que m'ha indignat és la possible relació sentimental que mantenen el president de França, Nicolas Sarkozy, i la cantant i model italiana Carla Bruni. Estic molt emprenyat perquè fan falta nassos, mai millor dit, per liar-se amb aquest personatge que un dia apareix per la televisió begut i un altre dia té milers de joves cremant cotxes i no els pot dir res perquè quan era ministre de l'interior va passar d'ells olímpicament. I a més, perquè la Carla Bruni és un dels meus mites sexuals i mira que en tinc pocs. Demano a la Carla que posi seny i no cometi aquest error. De pas ja l'aviso que si es lia amb el Sarkozy no compraré cap més cd seu. De moment i mentre espero la seva resposta, us penjo un vídeo-reportatge de les seves cançons que, per cert, composa ella mateixa, lletra i música.


Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
tenim el mateix mite i també estem indignats, vendre's la seva molt bona carrera de cantant per aquest mitja merda !!!!!
Jesús M. Tibau ha dit…
Teiu raó, quina llàstima de Carla Bruni, amb tant que deu tenir per a triar!
mossèn ha dit…
quin munt de tia bona hi havia per aquells aparadors ... qui pugues c vidre i reflexar tanta sensualitat !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
És una pena perquè quan s'ajunten La Bella y la Bestia, malament. Mossèn, molt bona la seva aportació, jajajaja.
Unknown ha dit…
Personalment em fa més patxoca la germana de la Bruni, però he de reconèixer el bon crietri del president francès. Deixant -això si- l'ètica, la moral i totes aquestes coses de banda.

En tot cas l'home no deixa de sorprendre dia a dia.

Ara ja només faltaria que l'Aznar s'aparellés amb la Brigitte Bardot!
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja, seria bona parella aquesta que dius del mite del cinema francès i el mite dels antimites de la política espanyola i mundial.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA